Dietist afvallen Maud heden

Inspireer andere dames en verdien €100!

Stuur een vriendin, familielid, collega, buurvrouw of andere kennis door voor coaching door Maud en ontvang €100,- commissie.
Word affiliatepartner in 4 simpele stappen en geef jezelf hiermee een mooi cadeau! Je helpt op deze manier andere dames naar meer vrije tijd, gezondheid en zelfvertrouwen.


Win-win situatie voor iedereen dus!

In 4 stappen doorverwijzen

Stap 1: Enthousiasmeer andere dames die willen afvallen

Gooi jouw persoonlijke ervaring met Maud de wereld in en inspireer anderen om ook weer vol vertrouwen te gaan shinen. Lees hieronder bij de FAQ hoe jij het beste kunt promoten.

Stap 2: Laat ze direct inschrijven voor een coach call

Breng de dame in kwestie ze op de di-eet-alles methode en laat ze direct een coach call inplannen met mij via deze link: https://goedgevoed-goedgetraind.nl/coach-call-inplannen/

Stap 3: Mail de naam van jouw doorverwijzing naar Maud

Mail de volgende gegevens naar Maud naar info@goedgevoed-goedgetraind.nl

- De naam/namen van jouw doorverwijzing(en)

- Jouw voor- en achternaam, adres en privé bankrekeningnummer

Stap 4: Ontvang 100 euro nadat jouw doorverwijzing zich heeft aangemeld 

Je ontvangt 100 euro op jouw privé bankrekening wanneer jouw doorverwijzing zich heeft aangemeld voor het  3 maanden programma, uiterlijk 1 week na de coach call. De commissie wordt uitbetaald wanneer jij Maud hebt gemaild voordat deze persoon zich heeft ingeschreven voor het di-eet-alles traject én deze persoon jouw naam heeft vermeld bij het aanmeldformulier.

    

VEELGESTELDE VRAGEN

Spelregels aandragen nieuwe cliënt

Hoe werkt het?

Deel jouw enthousiasme over de di-eet-alles methode met andere dames die graag willen werken naar een gezond gewicht vol zelfvertrouwen. Verwijs de dame in kwestie door naar een coach call. Elke keer dat je een nieuwe cliënt naar Maud verwijst en die cliënt start met het di-eet-alles traject van 3 maanden, ontvang jij 100 euro. De inschrijving en betaling van het coachtraject moet binnen 7 dagen na de coach call zijn voldaan.

Hoe weet Maud dat ik een klant doorverwijs?

Nadat je een klant doorverwijst naar Maud stuur je ZELF binnen 24 uur een mail naar info@goedgevoed-goedgetraind.nl met de onderwerpregel ‘Doorverwijzing + naam potentiële klant’. Let op: dus niet via WhatsApp/ sms of andere kanalen. Zonder mail vanuit jouzelf is er geen sprake van een doorverwijzing. De potentiële cliënt dient vervolgens jouw naam te vermelden op het aanmeldformulier van het di-eet-alles traject van 3 maanden bij het kopje: ‘Hoe ben je bekend geworden bij ons?’ én de betaling te hebben voldaan binnen de 7 dagen na de coach call wil jij het recht behouden op de commissie van 100 euro.

Wie kan ik doorsturen?

Je kan denken aan een vriendin, de buurvrouw, een collega, een kennis of een familielid. Iemand waarmee jij een connectie hebt en jij jouw verhaal mee kan delen over jouw ervaring met Maud en de coaching van Maud.

Hoe promoot ik WEL?

Deel je positieve coach ervaringen met andere dames die struggelen met de kilo’s en hun dieet-mindset. Vertel over jouw reis, hoe jij jouw uitdagingen tackelt en welke groei je tot nu toe hebt geboekt.
Deel enthousiaste berichten a.d.v. coaching op social media waarin je @maudbogers_ tagt.
Repost berichten van Maud via je mailinglijst of social media.

Hoe promoot ik NIET?

Deel geen teksten, video’s of documenten van de coaching met anderen.
Ga niet spammen met de tag @maudbogers_ onder het werk van anderen.
Maak geen beloften in naam van Maud.
Maak geen eigen affiliatepagina op jouw website waarop jij dit traject gaat promoten.

Wat zijn de voorwaarden voor het ontvangen van een commissie?

1. Jij stuurt een mail naar Maud met de naam van de persoon die je wilt doorverwijzen.
2. Deze dame meld zich aan voor een coach call en meld zich aan voor het di-eet-alles traject van 3 maanden binnen 7 dagen na de coach call.
3. Bij aanmelding van het traject benoemt ze JOUW naam in het aanmeldformulier.
4. Jij ontvangt commissie binnen 14 dagen op jouw rekening.

Wanneer ontvang ik de commissie?

Na een juiste doorverwijzing ontvang je binnen 14 dagen de commissie van 100 euro op je rekening per aangebrachte cliënt. Zie overige uitleg om te weten wanneer je recht hebt op de commissie

Wanneer heb je geen recht op commissie?

Je ontvangt geen commissie wanneer:
- jouw doorverwijzing voor een tweede keer deelneemt in de try-out
- jouw doorverwijzing voor een tweede keer een coach call inplant
- jouw doorverwijzing na de tijdsperiode van 7 dagen na de coach call zich aanmeld voor het traject
- jouw doorverwijzing zich eerder heeft aangemeld voor de coach call dan dat jij de mail naar Maud hebt verstuurt met de aankondiging van je doorverwijzing.
- jouw doorverwijzing niet direct na het afronden van de try-out (dus binnen 4 dagen na de start) het 3 maanden programma start. Latere aanmeldingen zijn altijd welkom maar hier ontvang je geen commissie over.
- als je jezelf doorverwijst naar Maud en vervolgens aanmeld voor een coachcall

Stuur hier de namen door

Deel deze link naar de dames die jij wil doorverwijzen