Duurzame verandering zonder dieet

Online coaching voor dames die de transformatie willen 

van totale teleurstelling in de spiegel 

naar grip op je gewicht met trots en zelfvertrouwen

Vertel me meer

Duurzame verandering zonder dieet

Online coaching voor dames die de transformatie willen 

van totale teleurstelling in de spiegel 

naar grip op je gewicht met trots en zelfvertrouwen

Vertel me meer

Di-eet
Mindset

Stop met calorieën tellen. Doorbreek belemmerende (di)eetpatronen en werk systematisch aan nieuwe gewoonten en overtuigingen.

1 op 1

aandacht

Geen groep met 100 mensen & alles zelf uitvogelen. Wel diepgang in 1-op-1 sessies. Praktisch en actiegericht aan de bak voor duurzaam resultaat!

Tot de 

kern

Vergroten van zelfbewustzijn & bouwen aan zelfbeheersing. Onbewust bekwaam worden in fysieke, mentale en emotionele aspecten van vitaliteit.

Het programma waarbij jij

ontdekt hoe je grip op je gewicht krijgt met meer zelfwaardering en zelfvertrouwen. En dat de rest van je leven!


 • Hoe je jouw gewoonten van snaaien en overeten doorbreekt en weer in balans komt. Jij maakt je nooit meer druk over wat je wel en niet kan eten
 • Zelfverzekerd die borrel kan nemen zonder de angst ‘wat anderen ervan zullen vinden’...
 • Je gevoel van verdriet, schuld en schaamte omzet in kracht en trots
 • Weer gaat stralen als persoon en professional omdat je fit en energiek in je vel zit
 • Power FM in je hoofd aanzet waardoor jij grenzen verlegt in plaats van luistert naar de stemmen in je hoofd die je klein houden
 • Dat maatje minder kan shoppen!
 • Belemmerende overtuigingen zoals ‘ik ben niet goed genoeg’ en ‘ik kan het niet’ om zet naar een krachtig geloof in je eigen kunnen
 • Elke dag vol energie opstaat en dagelijks tevreden de dag afsluit met een gevoel van trots en tevredenheid
 • Weer je eigen visitekaartje kunt zijn en zakelijk gaat vlammen
Testimonial Felicia
Na veel afvalpogingen afgelopen jaren ben ik eindelijk bewust geworden hoe het echt anders voor mij kan werken. Maud heeft me met haar training bewust gemaakt dat ik zelf alles in de hand heb. Geen dieet bepaalt meer wat ik eet. Dat doe ik zelf. Ik kreeg het volle vertrouwen in mijzelf om die kilo’s te tackelen. Ik ben bewust geworden van mijn eigen gedrag en gewoonten. Met alle tips in de online lessen en de praktische opdrachten heb ik mijn eigen eetpatroon zo kunnen ombuigen dat ik me weer lekker in me lijf voel. Van te voren had ik niet gedacht dat dit zo’n impact zou hebben. De focus op mindset in de training is de toegevoegde waarde om écht voorgoed te stoppen met diëten. Twijfel niet om deze investering in jezelf te maken en hier energie in te stoppen, je krijgt er 100x meer energie voor terug!
Felicia

Dankzij het di-eet-alles vitaal programma

 • Neem je voorgoed afscheid van de oude dikkere versie & bouw je aan de nieuwe zelfverzekerde versie.
 • Ontdek je waarom andere ondernemers wel, ondanks hun drukke agenda, goed voor zichzelf zorgen en goed voor de dag komen
 • Stap je uit die dieetmindset & creëer je vitaal balans, zowel fysiek, als mentaal, als emotioneel.
 • Is de knop eindelijk ECHT om voor dat duurzame resultaat.
 • Krijg je grip op jouw gedragingen en gewoonten waardoor jij (on)bewuste eetkeuzes kunt beïnvloeden.
 • Hoe je zorgt voor een fit & energiek lichaam wat past in jouw ondernemers leven.
JA DAT WIL IK!

Di-eet-alles programma

Persoonlijk vitaal plan

Na een persoonlijke intake zal de diëtist een vitaalplan voor je opstellen op de 5 leefstijlfactoren: voeding, beweging, ontspanning, routine & mindset. Zodat jij een leidraad hebt in welke gewoonten jij kunt veranderen die bij jou passen en gericht aan de slag kunt gaan.

Zelfstandig studiemateriaal

Video’s, visualisatie, oefeningen en tools om je eetpatroon en mindset te verbeteren.

Werkboek

Een werkboek met daarin de beste oefeningen die ervoor zorgen dat je jouw eetpatroon stapsgewijs aanpast & jouw relatie met jezelf en je lijf verbetert.

Coachingscalls

Met 2 lange één-op-één zoomsessies kunnen we de diepte ingaan met jouw persoonlijke blokkades en met 10 extra korte check ins heb je wekelijks een stok achter de deur.

3 maanden toegang

Dit programma wordt deels gegeven op een e-learning platform: je logt in en krijgt videomodules te zien. Je hebt 3 maanden toegang voor alle video's. 

Wat deze dames kunnen, kun jij ook!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
''In plaats van een streng dieet, verander je je levensstijl.''
In plaats van een streng dieet, verander je je levensstijl. Zowel voeding als mindset komt aan het bod en dat maakt dit traject juist zo interessant! Maud is een enthousiaste, nuchtere Brabo, waar je zelf ook enthousiast van wordt! (Ik iig wel!) Goede van deze training is, dat kleine stapjes ook top zijn! Ik wilde vaak teveel en dan kreeg ik weer de feedback: Focus nu op 1 ding. Maud houdt je een spiegel voor, en nee, dat is niet altijd leuk, maar wel nodig. Daardoor kijk ik nu heel anders naar dingen en ben ik me bewuster van mijn eigen gedrag. Deze training staat voor jezelf weer lekker in je vel voelen, of zoals ze zelf zegt: Een lekkerwijf! - Afvallen is het middel, niet het doel. Naast de spiegel en de opbouwende feedback, is Maud ook ontzettend positief. Kleine stapjes worden gevierd met complimentjes en daardoor waardeer je je eigen harde werk ook. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg blij ben dat ik dit traject heb mogen volgen en raad het zeker iedereen aan. Het is geen DIEET, maar een DIEETALLES training, dus er is zeker ruimte voor je biertje, pizza, patatjes, wijntjes etc. Zoals ook zou moeten in een gezonde, gebalanceerde levensstijl.
Tineke
''Mijn eetpatroon is precies zoals ik het wil met een gezond gewicht.''
Crashdiëten werkten steeds maar voor korte tijd. Hier was ik klaar mee. Mijn doel was blijvend afvallen en écht mijn bewustzijn veranderen naar een gezonde leefstijl. Het was een blijvende zoektocht naar wat ik fout deed in mijn voeding, tot de sessie met Maud. In het traject leerde ik te focussen op mijn gedrag, gewoonten en mindset. Door deze benadering maak ik nog dagelijks een geweldige groei. Mijn eetpatroon is precies zoals ik het wil met een gezond gewicht. Ik voel me weer lekker in mijn lijf en zelfverzekerd dat ik elk doel kan bereiken dat ik wil bereiken. Dank Maud voor je tips en het resetten van mijn mindset.
Nicolette
''Waar Mauds aanpak holistisch is, voel ik me trotser bij het resultaat en is het duurzamer''
Als ondernemer staat goed voor jezelf zorgen al snel op de laatste plek. In mijn zoektocht naar meer balans kwam ik Maud tegen. Ze heeft me door positieve, open en vrolijke coaching laten ervaren dat het leuk is om aan die balans te werken. Door haar benadering heb ik grote stappen kunnen zetten. Minder stress, meer aandacht voor (momenten om te) eten en meer bewustzijn in welke keuzes ik maak, vooral wanneer ik moe ben en het sporten weer wil oppakken. Uiteraard heeft dit ook geleid tot gewichtsverlies. Doordat dat niet het primaire doel was, waar Mauds aanpak holistisch is, voel ik me trotser bij het resultaat en is het duurzamer. Ik raad het van harte aan om een samenwerking met Maud aan te gaan voor meer balans in je leven!
Merit

null

Kies voor jezelf & geniet voor de rest van je leven

Vragen? Neem contact op