Schrijf je voor 15.00 uur in en maak gebruik van de toffe bonussen!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Aanmelden

Duurzame verandering zonder dieet

Online coaching voor ondernemende dames.

Een duurzame transformatie van totale teleurstelling naar grip op je gewicht & zelfverzekerd.

Vertel me meer

Duurzame verandering zonder dieet

Vertel me meer

Di-eet 

Mindset

Verlies je niet meer in kcal tellen. Doorbreken van belemmerende (di)eetpatronen & systematisch werken aan nieuwe gewoonten en overtuigingen over jezelf.

1 op 1

aandacht

Geen groep met 100 mensen & alles zelf uitvogelen. Wel diepgang in 1-op-1 sessies. Praktisch en actiegericht aan de bak voor duurzaam resultaat!

Tot 

de kern

Vergroten van zelfbewustzijn & bouwen aan zelfbeheersing. Onbewust bekwaam worden in fysieke, mentale en emotionele aspecten van vitaliteit.

Weg met die totale teleurstelling

Jouw stemmetje in je kop is leidend voor jouw resultaat. 

 1. De spiegel laat de versie zien die je NIET bent, je bent klaar met die dagelijkse confrontatie...
 2. Je gewicht beïnvloedt je leven, zowel persoonlijk als op zakelijk vlak en houd jezelf klein en durft niet je eigen visitekaartje te zijn...
 3. Het gevoel van falen wordt elke maandag steeds groter, als je jezelf weer wijsmaakt dat je dan wel je shit gaat regelen en dan weer concludeert dat iets anders prioriteit had...
 4. Het schuldgevoel over je eetkeuzes wordt groter bij elke kcal rijke snack en je blijft balen...
 5. Je besluiteloosheid en uitstelgedrag op leefstijl doelen geeft je nog meer frustratie en een gevoel van mislukking...
 6. Je vraagt je af hoe je duurzaam resultaat creëert om weer terug te gaan naar die versie van jezelf waar jij écht trots op bent, je krachtig voelt en straalt van zelfvertrouwen. 

Wat het werkelijke probleem is, dat start in je koppie en niet op je bord.

Grip op je gewicht en meer zelfwaardering, zelfvertrouwen & zelfverzekerd; 

en dat de rest van je leven...

In onze coaching ga je ontdekken hoe je:

 • Gewoontes van snaaien en overeten hebt doorbroken, waardoor er weer balans is en jij je niet meer druk maakt over wat je wel en niet kan eten.
 • Zelfverzekerd die borrel kan nemen zonder de angst wat anderen wel niet zullen denken...
 • Gevoel van verdriet, schuld en schaamte hebt omgezet in kracht & trots.
 • Kunt stralen als persoon en professional omdat je energiek en fit in je vel zit.
 • Power FM in je hoofd aanstaat, waardoor jij grenzen gaat verleggen in plaats van dat je luistert naar de shitgedachten die je klein houden.
 • Dat maatje minder kan kopen in de winkel en vrolijk wordt om jezelf leuk te kleden omdat je straalt van zelfvertrouwen!
 • Belemmerende overtuigingen als: 'ik ben niet goed genoeg' & 'ik kan het niet' zijn omgezet naar een krachtig geloof in jezelf en je eigen kunnen.
 • Werkelijk elke dag vol energie uit je bed komt en dagelijks tevreden de dag afsluit, omdat je trots bent op je acties.
 • Je weer jouw eigen visitekaartje kan zijn en zakelijk gaat vlammen omdat jij in de schoenen staat van die krachtige energieke powervrouw!
Ik wil dit!
Testimonial Felicia
Na veel afvalpogingen afgelopen jaren ben ik eindelijk bewust geworden hoe het echt anders voor mij kan werken. Maud heeft me met haar training bewust gemaakt dat ik zelf alles in de hand heb. Geen dieet bepaalt meer wat ik eet. Dat doe ik zelf. Ik kreeg het volle vertrouwen in mijzelf om die kilo’s te tackelen. Ik ben bewust geworden van mijn eigen gedrag en gewoonten. Met alle tips in de online lessen en de praktische opdrachten heb ik mijn eigen eetpatroon zo kunnen ombuigen dat ik me weer lekker in me lijf voel. Van te voren had ik niet gedacht dat dit zo’n impact zou hebben. De focus op mindset in de training is de toegevoegde waarde om écht voorgoed te stoppen met diëten. Twijfel niet om deze investering in jezelf te maken en hier energie in te stoppen, je krijgt er 100x meer energie voor terug!
Felicia
 • Neem je voorgoed afscheid van de oude dikkere versie & bouw je aan de nieuwe zelfverzekerde versie.
 • Ontdek je waarom andere ondernemers wel, ondanks hun drukke agenda, goed voor zichzelf zorgen en goed voor de dag komen
 • Stap je uit die dieetmindset & creëer je vitaal balans, zowel fysiek, als mentaal, als emotioneel.
 • Is de knop eindelijk ECHT om voor dat duurzame resultaat.
 • Krijg je grip op jouw gedragingen en gewoonten waardoor jij (on)bewuste eetkeuzes kunt beïnvloeden.
 • Hoe je zorgt voor een fit & energiek lichaam wat past in jouw ondernemers leven.
Aanmelden

Di-Eet-Alles Vitaal Programma

Pakket A

3 maanden coaching

Vitaalplan voor de 5 leefstijlfactoren: voeding, beweging, ontspanning, routine & mindset

Focus op voeding & Mindset

13 online lesmodules

Hardcopy Werkboek

Online leeromgeving met video materiaal

Gezonde recepten voor ondersteuning

3 uitgebreide calls voor doorbraak 

van vitale blokkades

Wekelijks check-in call voor een 

schop onder je reet

Persoonlijke Hotline op WhatsApp voor steun & support


Geschikt voor jou als je 5-10 kilo wilt afvallen

Vanaf

€ 433,-

p.mnd

Tijdelijke bonus Tot vrijdag 15.00 uur:

BONUS 1: Persoonlijk advies met voorbeelddagmenu op basis van jouw eetgewoonten, zodat je niet zelf hoeft te klooien met hoeveelheden en makkelijk de kcal kan loslaten

BONUS 2: Aanvullend persoonlijk advies op leefstijl: voeding, beweging, ontspanning, routine & mindset

BONUS 3: Digitale receptenboek Soepen & Diner met meer dan 85 gezonde recepten en tips om oneindig makkelijk te variëren in de keuken

BONUS 4: TOP 10 LIJST Tool om te leren kiezen kwaliteit keuzes te maken zodat je zonder schuldgevoel kunt genieten

TWV 797

Pakket B

6 maanden coaching

Alles van Pakket A plus:

+ Focus op alle leefstijl factoren (voeding, beweging, ontspanning, routine & mindset)

+ bouwen aan een liefdevolle relatie met jezelf & je lijf 

+ werken met jouw persoonlijke strategie voor blijvend zelfvertrouwen en flow

+ 1 exemplaar van het Leefstijl Veranderboek

+ online lesmodules voor het leefstijl veranderboek

+ 6 extra 1:1 coachingssessies 


Geschikt voor jou als je >10 kilo wilt afvallen

Vanaf

€ 366,50

p.mnd

Tijdelijke bonus Tot vrijdag 15.00 uur:

BONUS 1: Persoonlijk advies met voorbeelddagmenu op basis van jouw eetgewoonten, zodat je niet zelf hoeft te klooien met hoeveelheden en makkelijk de kcal kan loslaten

BONUS 2: Aanvullend persoonlijk advies op leefstijl: voeding, beweging, ontspanning, routine & mindset

BONUS 3: Digitale receptenboek Soepen & Diner met meer dan 85 gezonde recepten en tips om oneindig makkelijk te variëren in de keuken

BONUS 4: TOP 10 LIJST Tool om te leren kiezen kwaliteit keuzes te maken zodat je zonder schuldgevoel kunt genieten

TWV 797

Honderden dames gingen je voor

These slides will be slide-able on the live version of your page!
''In plaats van een streng dieet, verander je je levensstijl.''
In plaats van een streng dieet, verander je je levensstijl. Zowel voeding als mindset komt aan het bod en dat maakt dit traject juist zo interessant! Maud is een enthousiaste, nuchtere Brabo, waar je zelf ook enthousiast van wordt! (Ik iig wel!) Goede van deze training is, dat kleine stapjes ook top zijn! Ik wilde vaak teveel en dan kreeg ik weer de feedback: Focus nu op 1 ding. Maud houdt je een spiegel voor, en nee, dat is niet altijd leuk, maar wel nodig. Daardoor kijk ik nu heel anders naar dingen en ben ik me bewuster van mijn eigen gedrag. Deze training staat voor jezelf weer lekker in je vel voelen, of zoals ze zelf zegt: Een lekkerwijf! - Afvallen is het middel, niet het doel. Naast de spiegel en de opbouwende feedback, is Maud ook ontzettend positief. Kleine stapjes worden gevierd met complimentjes en daardoor waardeer je je eigen harde werk ook. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg blij ben dat ik dit traject heb mogen volgen en raad het zeker iedereen aan. Het is geen DIEET, maar een DIEETALLES training, dus er is zeker ruimte voor je biertje, pizza, patatjes, wijntjes etc. Zoals ook zou moeten in een gezonde, gebalanceerde levensstijl.
Tineke
''Mijn eetpatroon is precies zoals ik het wil met een gezond gewicht.''
Crashdiëten werkten steeds maar voor korte tijd. Hier was ik klaar mee. Mijn doel was blijvend afvallen en écht mijn bewustzijn veranderen naar een gezonde leefstijl. Het was een blijvende zoektocht naar wat ik fout deed in mijn voeding, tot de sessie met Maud. In het traject leerde ik te focussen op mijn gedrag, gewoonten en mindset. Door deze benadering maak ik nog dagelijks een geweldige groei. Mijn eetpatroon is precies zoals ik het wil met een gezond gewicht. Ik voel me weer lekker in mijn lijf en zelfverzekerd dat ik elk doel kan bereiken dat ik wil bereiken. Dank Maud voor je tips en het resetten van mijn mindset.
Nicolette
''Waar Mauds aanpak holistisch is, voel ik me trotser bij het resultaat en is het duurzamer''

Als ondernemer staat goed voor jezelf zorgen al snel op de laatste plek. In mijn zoektocht naar meer balans kwam ik Maud tegen. Ze heeft me door positieve, open en vrolijke coaching laten ervaren dat het leuk is om aan die balans te werken. Door haar benadering heb ik grote stappen kunnen zetten. Minder stress, meer aandacht voor (momenten om te) eten en meer bewustzijn in welke keuzes ik maak, vooral wanneer ik moe ben en het sporten weer wil oppakken. Uiteraard heeft dit ook geleid tot gewichtsverlies. Doordat dat niet het primaire doel was, waar Mauds aanpak holistisch is, voel ik me trotser bij het resultaat en is het duurzamer. Ik raad het van harte aan om een samenwerking met Maud aan te gaan voor meer balans in je leven!

Merit

Kies voor jezelf & geniet voor de rest van je leven

Yes ik ga me aanmelden!