Klaar om je relatie 

met eten definitief te veranderen?

...om meer trots en zelfvertrouwen te ervaren?

Ook wel eens gedacht: ‘vanaf morgen ga ik weer opletten'

Dan ga ik weer gezond eten, stoppen met snaaien, en dit keer hou ik me aan mijn afspraken.


Maar de volgende dag vliegen alle verleidingen om je oren en kon je toch geen nee zeggen. Of ben je afgeleid door taken op werk en eet je stiekem toch weer de snoeppot of zonder dat je het door hebt.


Of zit je weer thuis op de bank en denk je: ik heb wel zin in wat lekkers, en is de drang naar zoet te groot en kun je de weerstand niet opbrengen. Het voelt weer als een mislukte poging en je denk, laat ook maar…

Herkenbaar?

Uiteten vind je heerlijk, alleen voel je je ook schuldig, omdat je weet dat je geen gezonde keuzes maakt
Je durft niet op de weegschaal te staan omdat je bang bent voor de teleurstelling.
Je hebt je voorgenomen nu écht, écht te stoppen met snoepen, maar voor je het wist had je weer iets op.

null

Ik leer je een leefstijl aan die bij JOU past. Geen goed/ fout eetlijstjes. Zodat gejojo voorgoed verleden tijd is.


Door de jaren heen heb ik 100en dames gecoacht en ze hebben allemaal 1 ding gemeen: je weet wat je moet doen, maar het lukt je nog niet om dit consistent te doen.


Ik leer ik je van weten naar doen gaan, zodat jij grip krijgt op je gewicht en met trots en zelfvertrouwen in de spiegel zult kijken.


 • Je schuld en schaamte voorbij.
 • Geen lekkernijen moeten laten staan.
 • Nooit meer jojoën.
 • Voor altijd trots op jezelf.

Waar gaat het coaching programma over?

In het kort: je leert alle vaardigheden,  waardoor jij zonder dieet grip krijgt op je gewicht.


Met wat meer woorden:

We nemen je huidige mindset onder de loep en zorgen voor een 2.0 versie zonder belemmeringen die de boel saboteren. Weg met dieetgedachten. Het gaat je dit keer lukken om ondanks je drukke agenda koers te houden met de wekelijkse opdrachten en video's.


Stapsgewijs verbeteren we jouw eetpatroon op basis van wat je nu al eet. Geen regels, geen beperkingen, jouw manier maar dan beter. Ik geef je al mijn tips en inzichten, alle blokkades om uit het dieetdenken te stappen en weer te leren genieten van eten zonder schuldgevoel. Ik leer je hoe jij jouw patronen kunt doorbreken en nieuwe gewoonten kunt omarmen die bij jou passen.


Dit coachingsprogramma geeft je dus geen weekmenu’s met wát je moet eten, want alles voorkauwen gaat jou niet helpen. Dit programma gaat je wél de inzichten geven in hóe je die gezonde relatie met eten en jezelf kunt bouwen.

Testimonial Felicia
Na veel afvalpogingen afgelopen jaren ben ik eindelijk bewust geworden hoe het echt anders voor mij kan werken. Maud heeft me met haar training bewust gemaakt dat ik zelf alles in de hand heb. Geen dieet bepaalt meer wat ik eet. Dat doe ik zelf. Ik kreeg het volle vertrouwen in mijzelf om die kilo’s te tackelen. Ik ben bewust geworden van mijn eigen gedrag en gewoonten. Met alle tips in de online lessen en de praktische opdrachten heb ik mijn eigen eetpatroon zo kunnen ombuigen dat ik me weer lekker in me lijf voel. Van te voren had ik niet gedacht dat dit zo’n impact zou hebben. De focus op mindset in de training is de toegevoegde waarde om écht voorgoed te stoppen met diëten. Twijfel niet om deze investering in jezelf te maken en hier energie in te stoppen, je krijgt er 100x meer energie voor terug!
Felicia

null

Meer zelfwaardering, vertrouwen & genieten van eten

In dit programma leer je de kilo’s kwijt te raken door de balans te creëren in je eetpatroon door met meer liefde naar je zelf en je lijf te kijken. Je hoeft niet af te vallen om van je zelf te houden. Je moet van jezelf houden om af te vallen. Speciaal voor de dames na 100 diëten willen focussen op hun leefstijl & mindset en niet weer een dieet willen volgen. Je leert dat goede zelfzorg je instant meer zelfvertrouwen geeft en handige maniertjes om positief naar jezelf te gaan kijken en integer te handelen. Oh. En te stoppen met de controle te  houden en streng te zijn voor jezelf 😉.
Ja, ik wil aan de slag

'Je hoeft niet af te vallen om van jezelf te houden. 

Je moet van jezelf gaan houden om af te vallen.'

Waarom dit programma uniek is:

Juist voor de eeuwige diëter die wéér wil afvallen 

Ik leer je eten zonder lijstjes en schema's. 

Extreem veel waarde voor een lage prijs

Standaard diëtist: maximaal 3 uur per jaar een 1:1 gesprek

Bij mij: 3 uur 1:1 coaching in 3 maanden met wekelijkse content. Elke week een persoonlijke call + whatsapp support

Het programma vraagt slechts 1 uur per week van je tijd

Juist opgericht voor mensen met een drukke agenda. Direct en praktisch toepasbare adviezen.

Aan het eind van het programma heb je dit bereikt:

Je kan weer genieten van eten zonder schuldgevoel 

De weegschaal bepaald niet meer hoe jij je voelt & vreetbuien zijn voortaan verleden tijd. Je hebt die vitale basis neergezet en kan zonder zorgen genieten van eten.

Geen dieet & geen tranen meer op de weegschaal

Je gaat met plezier jezelf op de eerste plaats zetten. Je creëert verandering van je leefstijl en kijkt met zelfvertrouwen en trots in de spiegel.

Een gezond gewicht voor de rest van je leven

Nooit meer teleurgesteld in jezelf of gefrustreerd over eten & de kilo’s. Je snapt welke dieetgedachten altijd voor terugval hebben gezorgd en je hebt alle trucs en strategieën om dat niet meer te laten gebeuren.

Dit krijg je er allemaal bij

Persoonlijk vitaal plan

Na een persoonlijke intake zal de diëtist een vitaalplan voor je opstellen op de 5 leefstijlfactoren: voeding, beweging, ontspanning, routine & mindset. Zodat jij een leidraad hebt in welke gewoonten jij kunt veranderen die bij jou passen en gericht aan de slag kunt gaan.

Zelfstandig studiemateriaal

Video’s, visualisatie, oefeningen en tools om je eetpatroon en mindset te verbeteren.

Werkboek

Een werkboek met daarin de beste oefeningen die ervoor zorgen dat je jouw eetpatroon stapsgewijs aanpast & jouw relatie met jezelf en je lijf verbetert.

Coachingscalls

Met 2 lange één-op-één zoomsessies kunnen we de diepte ingaan met jouw persoonlijke blokkades en met 10 extra korte check ins heb je wekelijks een stok achter de deur.

3 maanden toegang

Dit programma wordt deels gegeven op een e-learning platform: je logt in en krijgt videomodules te zien. Je hebt 3 maanden toegang voor alle video's. 

Tot donderdag 20:00 uur BONUS TWV €497,-

- Visualisatie om de switch van dieetmindset naar di-eet-alles mindset makkelijker te maken

- 13 weken Whatsapp Support zodat je al je vragen makkelijk en snel kunt stellen

- 2 maanden extra toegang tot de online leeromgeving en alle tools

vanaf €244,- p.m.

Dit krijg je in de modules te horen

Elke week wisselt zich af. De ene week focus je op voeding, de andere week focus je op mindset. Dit zodat je stapsgewijs je aanpassingen in de praktijk kunt doorvoeren en niet in 1x alles gaat omgooien, zoals je met een dieet zou doen.

Waarom ik SASdagen en cheatdays afraad anti-sonja bakker

Voeding modules:

Je leert wat een ‘vitaal’ eetpatroon voor jou betekent, en hoe je stapsgewijs jouw eetpatroon gaat veranderen. Je bepaalt zelf wat voor JOU werkt en leert keuzes te maken die in jouw dag passen. Met de verschillende voedingsmodules leggen we de sterk basiseetpatroon, waardoor jij houvast creëert en daardoor ook kan genieten van de kcalrijke snacks.

Je wordt bewust van jouw persoonlijke eettriggers, en hoe je jouw reactie op deze triggers kunt veranderen. Je ontdekt waarom het je steeds niet is gelukt om van die chocolade reep af kunt blijven en hoe jij jezelf kunt trainen om het niet te ‘weerstaan’ maar om er van te genieten zonder schuldgevoel.

kwarkbollen met krenten | gezonde oliebollen

Uitzonderingen, spontane uitjes, etentjes waren altijd een valkuil, totdat je nu weet hoe jij hier op jouw manier mee om kunt gaat en dat ook écht kunt.

Mindset modules:

Faalangst, perfectionisme, controle en belemmerende gedachten en de angst dat alles wat je doet ‘niet goed genoeg is’. Daardoor blijf je steeds maar opnieuw beginnen met een nieuw dieet, zonder dat je de kern aanpakt. Ben je daar klaar mee? In de mindset modules leer je welke overtuigingen jou belemmeren en hoe je deze kunt veranderen in overtuigingen die je helpen je doel te bereiken.

Altijd maar doorgaan en alles voor anderen regelen en klaar staan, daar ben jij waarschijnlijk een kei in. Je leert met de online lessen en opdrachten hoe je jouw eigen grenzen kunt aanvoelen, aangeven en jezelf op een hoger voedstuk zet, waardoor je zelfwaardering verhoogt. Nu je leert hoe je van jezelf kunt houden is afvallen een eitje.
De frustratie rondom afvallen, anderen die wél succesvol afvallen en jij niet zegt iets over jou. Met deze inzichten ontdek je waarom jij jezelf klein maakt en je resultaat ook klein houdt. We gaan deze patronen doorbreken door in te duiken op jouw perceptie op afvallen en vitaliteit.

Over Maud Bogers

Diëtist & Leefstijl trainer Maud Bogers (@maudbogers_) heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het coachen van dames die hun leefstijl en mindset willen veranderen. Ze heeft al honderden vrouwen geholpen naar hun lijf te luisteren, meer te genieten van eten en hun zelfwaardering en zelfvertrouwen naar een volgend niveau te tillen. Met haar Leefstijl Veranderboek helpt ze je van weten naar doen te gaan!

null

Is dit voor jou geschikt?

‘Ik heb nu al de motivatie om af te vallen, leer ik wel iets nieuws?’

Heb je alle boeken gelezen, podcast geluisterd en alle diëten geprobeerd alleen heb je nog steeds niet dat duurzame resultaat te pakken? Dan weet je dus ook dat je nog wat te leren hebt, en die les gaat over jouzelf. Jouw relatie met eten en met je lijf. Nu de motivatie hebben is super om samen door te pakken, zodat jij meer leert over jouw persoonlijke blokkades die je tot nu toe hebben weerhouden resultaat te behouden.

‘Ik heb al een coach, kan dit er ook nog bij?’

Super dat je al aan de weg aan het timmeren bent. Zelfbewustzijn is 1 van de twee facetten waar je aan te werken hebt als het draait om duurzaam resultaat. Je moet jezelf kennen, weten wat je wil en wat je valkuilen zijn. Een extra coach is daarin een toevoeging. Dit programma leert je deze zelfkennis te vergroten en daarnaast je zelfbeheersing te verhogen, zodat jij ook nog de theorie gaat toepassen in de praktijk. Van weten naar doen dus!

‘Ik probeer het liever eerst zelf, kan ik een losse call in plannen als ik hulp nodig heb?’

95% van je gedrag is onbewust. Je ziet je eigen blinde vlekken niet. Dus je eetgedrag en mindset aanpassen zonder externe feedback word dan een hele grote uitdaging. Je hebt waarschijnlijk al veel zelf geprobeerd, en elke keer met een teleurstellend of tijdelijk resultaat. Bij elke nieuwe poging daalt je zelfvertrouwen, herken je dat? Daarom is het zo belangrijk dat je voor eens en altijd grip krijgt op je gezondheid. Dat krijgen we helaas niet voor elkaar met 1 losse call.

‘Kan ik ook later beginnen, op dit moment ligt mijn focus op iets anders’

Het programma is juist zo gemaakt dat het past in een drukke agenda. Wachten op een rustiger moment is slechts de stem in je hoofd die bang is voor het onbekende. Er gaat nooit een rustiger moment komen. Er gaat nooit een perfect moment komen. Het enige juiste moment is nu.

FAQ #Vitaalprogramma

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat is mogelijk! Je kunt op de volgende pagina selecteren in hoeveel termijnen je wilt betalen (je kunt maximaal in 4 termijnen betalen). Het eerste bedrag wordt dan gelijk afgeschreven, de andere delen worden de maanden daarop afgeschreven. Het is wel ietsjes goedkoper om het gelijk in 1x te betalen.

Ik ben nog student, mag ik dan meedoen?

Ja je mag meedoen, maar ik heb het programma specifiek gemaakt voor dames die werkzaam zijn en struggelen om zichzelf op nummer 1 te zetten door de drukte van gezin, werk en andere verplichtingen.

Hoeveel tijd kost de cursus?

De video’s verschillen tussen 5 tot 15 minuten. Met het uitwerken van de opdrachten ben je maximaal 15 minuten kwijt. Wekelijks besteed je dus ongeveer 30 minuten aan het videomateriaal en daarnaast hebben we onze coachcalls.

Hoelang heb ik toegang tot de coaching?

Dit programma bevat coaching voor maximaal 13 weken. Alle één-op-één calls worden dan ook in deze periode gepland. Uitstel is mogelijk voor maximaal 1 week, mits dit van te voren is aangegeven. Afspraken worden direct gepland na het intakegesprek.

Hoelang heb ik toegang tot het online programma?

Je hebt onbeperkt toegang tot de online leeromgeving en kunt dus altijd de video’s terugkijken.

Kan ik ook op een later moment beginnen?

Voorkom dat uitstel afstel wordt. Je bent nu niet voor niets op deze pagina beland. Je wilt graag resultaat. Een juist moment gaat er nooit komen, die heb je zelf te creëren. En dat kun je nu doen. Elke week is er maximaal plek voor 5 nieuwe aanmeldingen, je kunt wachten tot je de kans krijgt, of je kunt je kans nu pakken.

Is er een vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekering?

“Ik kan je helpen bij het indienen van je ‘recht op vergoeding van dieetadvisering’ door het maken van een aangepaste factuur. Ik stel handmatig een factuur op met alle benodigde kenmerken en codes. Dieetadvisering zit 3 uur in je basispakket, dit komt neer op ongeveer 180 euro vergoeding na aftrek eigen risico! Mega mooi meegenomen dus! Je dient dus de aangepaste factuur van mij in bij je zorgverzekeraar na het afronden van het traject en krijgt de vergoeding retour van je verzekeraar.

In hoeverre lijkt deze cursus op lazyfitgirlmethode of andere afvalcursussen

De Lazyfitgirl focust zich op een klein onderdeel van afvallen en mindset: voornamelijk de bewuste keuzes maken. Dat is ongeveer 10% van wat dit programma is. Dit programma gaat veel verder en is veel omvattender dan alleen de juiste keuzes maken in je eetpatroon. We pakken verschillende onderdelen aan als het gaat om eetgedrag, jouw triggers, overtuigingen, zelfbeeld en relatie met eten. Dus verwacht 90% meer input dan de cursus van lazyfitgirl.

Ik heb nog meer vragen waar kan ik die stellen?

Heb je nog twijfels of vragen, neem contact op om een call in te plannen.

Zelf op de weegschaal staan in tranen terwijl ik mijn streefgewicht had bereikt opende als diëtist voor mij extra mijn ogen. Kcal tellen creëert geen zelfvertrouwen, aan je mindset en zelfwaardering wel.

@MaudBogers

Samenvattend kan je dit verwachten:

Dit coachprogramma met wekelijkse coaching is speciaal voor jou als je uit de vicieuze cirkel van diëten wilt stappen. Je krijgt grip op je eigen gedrag en tackelt jouw persoonlijke valkuilen op het gebied van eten en leefstijl. Je mindset instelt stellen op duurzaam resultaat, zul je daar voor de rest van je leven de vruchten van blijft plukken. Je ontwikkeld een relatie met eten en je lijf vanuit trots en zelfvertrouwen in plaats vanuit schaamte en teleurstelling.

 • Je gaat je blokkades ontdekken die je in je jeugd & door je omgeving zijn opgelegd en jou hinderen
 • Je leert concrete leefstijltips en strategische trucs om  meer vertrouwen te krijgen in je eigen eetkeuzes en natuurlijk de kilo’s verliest.
 • Je gaat je eigen vitale visie en leefregels ontwikkelen: precies definiëren wat vitaal en zelfverzekerd zijn is en hoe je dat kunt behouden
 • Je leert over: genieten zonder schuldgevoel en eettriggers te tackelen
 • Je krijgt visualisaties, oefeningen en coachingsessies over voeding & mindset
 • Je ontvangt een opmaat gemaakt plan als leidraad om te werken naar een vitaal lijf vol trots en zelfvertrouwen en gaat er meteen mee aan de slag

Er worden maximaal 5 deelnemers per week toegelaten om kwaliteit van de coaching te waarborgen.


Dit krijg je er allemaal bij

Persoonlijk vitaal plan

Na een persoonlijke intake zal de diëtist een vitaalplan voor je opstellen op de 5 leefstijlfactoren: voeding, beweging, ontspanning, routine & mindset. Zodat jij een leidraad hebt in welke gewoonten jij kunt veranderen die bij jou passen en gericht aan de slag kunt gaan.

Zelfstandig studiemateriaal

Video’s, visualisatie, oefeningen en tools om je eetpatroon en mindset te verbeteren.

Werkboek

Een werkboek met daarin de beste oefeningen die ervoor zorgen dat je jouw eetpatroon stapsgewijs aanpast & jouw relatie met jezelf en je lijf verbetert.

Coachingscalls

Met 2 lange één-op-één zoomsessies kunnen we de diepte ingaan met jouw persoonlijke blokkades en met 10 extra korte check ins heb je wekelijks een stok achter de deur.

3 maanden toegang

Dit programma wordt deels gegeven op een e-learning platform: je logt in en krijgt videomodules te zien. Je hebt 3 maanden toegang voor alle video's. 

Tot donderdag 20:00 uur BONUS TWV €497,-

- Visualisatie om de switch van dieetmindset naar di-eet-alles mindset makkelijker te maken

- 13 weken Whatsapp Support zodat je al je vragen makkelijk en snel kunt stellen

- 2 maanden extra toegang tot de online leeromgeving en alle tools

vanaf €244,- p.m.

Meld je direct na de try-out voor donderdag 20:00 uur aan, dan ontvang deze toffe bonussen TWV €497,-

 • Visualisatie twv. €49,-, om de switch van dieet-mindset naar di-eet-alles mindset makkelijker te maken 
 • 13 weken WhatsApp Support twv. €249,-, zodat je al je vragen makkelijk en snel kunt stellen
 • 2 maanden extra toegang tot de online leeromgeving en alle tools twv. €199,-

Je hebt je huidige vitale zelf gecreëerd. Als je meer energie en zelfvertrouwen wilt, moet je ook andere dingen denken en andere acties ondernemen.