Klaar om je relatie 

met eten definitief te veranderen?

...om meer trots en zelfvertrouwen te ervaren?

Veelgestelde vragen di-eet-alles vervolgprogramma

Is de 3 maanden coaching net zo intens als de 5-daagse?

In plaats van dat je elke dag een opdracht krijgt, ontvang je in het vervolgprogramma elke week een paar opdrachten over 1 bepaald thema (voeding of mindset gerelateerd). Elke week wisselen de onderwerpen af. Zo ga jij stapsgewijs je eetpatroon duurzaam finetunen. En ga je de andere week werken aan een krachtige mindset die focust op het bouwen van zelfvertrouwen.

Hoe zien de online lessen en omgeving eruit?

De online lessen staan in de online leeromgeving waar je bekend mee bent geworden tijdens de try-out. Daarin vind je alle video’s en opdrachten. Elke week vink je 1 les af en lever je de opdrachten in bij mij op whatsapp. Deze opdrachten bespreken we vervolgens in onze 1:1 call en stellen we een doel, zodat jij kunt gaan oefenen om jouw onbewuste patronen te verbeteren.

Hoeveel tijd heb ik nodig om de opdrachten te maken?

De opdrachten zijn per week verschillend. Video’s variëren van 5 tot 30 minuten. De ene week is het meer luistertijd en de andere week meer leestijd. De opdrachten zijn makkelijk om in te vullen. Je gaat daarin de vertaalslag maken van de theorie (de inhoud van de les) naar verbeteringen in jouw eigen eetpatroon en mindset.

Kan ik je écht appen met vragen op whatsapp?

Afhankelijk van je aanmelding. Meld je je na het volgen van de try-out voor donderdag 20:00 uur aan, dan ontvang je de bonus van 13 weken WhatsApp support. Je kan mij dan inderdaad écht appen met vragen. Stuur je mij van maandag tot en met donderdag een vraag op, dan krijg je binnen 24 uur een reactie!

Hoelang heb ik toegang tot de online leeromgeving?

Afhankelijk van je aanmelding. Meld je je na het volgen van de try-out voor donderdag 20:00 uur aan, dan ontvang je twee maanden langer toegang. Na het afronden van de 3 maanden coaching heb je dus nog 2 maanden de tijd om alle video’s nogmaals rustig terug te kijken.

Op welke tijden kan ik een afspraak 1:1 inplannen?

Van maandag tot en met donderdag staat mijn agenda open voor afspraken tussen 10.00 en 17.00 uur.

Hoe vaak bellen we?

De eerste afspraak is het intakegesprek. Hierna ontvang je het persoonlijke leefstijl advies en kun jij aan de slag. Van week 2 t/m6 en 8 t/m 12 plannen we een korte call van 10 minuten. En in week 7 en 13 plannen we een lange call van 45 minuten.

Krijg ik ook gezonde recepten?

In de online lessen staan voorbeelden van recepten voor het ontbijt, de lunch, het diner en tussendoortjes. Daarnaast krijg je in de lessen ook tips om zo makkelijk mogelijk te variëren. Je hebt deze vaardigheden te leren en dat leer je in de lessen. Wil je meer inspiratie, dan kun je altijd mijn Receptenboek: Soepen & Diner aanschaffen zodat je eindeloos kunt variëren.

Wat staat er in dat persoonlijke leefstijladvies?

Het advies wat je van mij ontvangt is het totaal overzicht van tips om te bouwen aan een gezonde leefstijl voor jou. Hierin verwerk ik tips die voor JOU gelden. Niet voor je zus, je buurvrouw of een vriendin. Het advies stel ik op na een uitgebreid intakeformulier en een persoonlijk gesprek, waarin we induiken op hoe jouw dagen eruit zien en welke uitdagingen jij te tackelen hebt.
In het advies krijg je advies op het gebied van de 5 leefstijlfactoren (voeding, beweging, ontspanning, routine en mindset). Het voedingsadvies omvat een persoonlijk dagmenu met hoeveelheden voor jou om te bouwen naar een gezond gewicht, een lijst om te variëren met ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Je ontvangt een keuzelijst om bewust keuzes te maken in verschillende productgroepen. Oftewel geen weekmenu’s en totaal omgooien wat al is. Wél jouw persoonlijke gewoonten finetunen naar een gezondere versie die je helpt naar dat gezonde gewicht!

Welke garantie kun je mij geven?

Bekijk je de video's, maak je de opdrachten, kom je opdagen op de calls, behaal je je eigen gestelde doelen en stel je je vragen: dan is het niet de vraag of maar wanneer je je kilo's gaat kwijtraken!

Testimonial Felicia
Na veel afvalpogingen afgelopen jaren ben ik eindelijk bewust geworden hoe het echt anders voor mij kan werken. Maud heeft me met haar training bewust gemaakt dat ik zelf alles in de hand heb. Geen dieet bepaalt meer wat ik eet. Dat doe ik zelf. Ik kreeg het volle vertrouwen in mijzelf om die kilo’s te tackelen. Ik ben bewust geworden van mijn eigen gedrag en gewoonten. Met alle tips in de online lessen en de praktische opdrachten heb ik mijn eigen eetpatroon zo kunnen ombuigen dat ik me weer lekker in me lijf voel. Van te voren had ik niet gedacht dat dit zo’n impact zou hebben. De focus op mindset in de training is de toegevoegde waarde om écht voorgoed te stoppen met diëten. Twijfel niet om deze investering in jezelf te maken en hier energie in te stoppen, je krijgt er 100x meer energie voor terug!
Felicia

Di-eet-alles vervolgprogramma

Persoonlijk Leefstijl advies

Na een persoonlijke intake zal de diëtist een vitaalplan voor je opstellen op de 5 leefstijlfactoren: voeding, beweging, ontspanning, routine & mindset. Zodat jij een leidraad hebt in welke gewoonten jij kunt veranderen die bij jou passen en gericht aan de slag kunt gaan.

Zelfstandig studiemateriaal

Video’s, oefeningen en tools om je eetpatroon en mindset te verbeteren.

Werkboek

Een werkboek met daarin de beste oefeningen die ervoor zorgen dat je jouw eetpatroon stapsgewijs aanpast & jouw relatie met jezelf en je lijf verbetert.

Coachingscalls

Met 2 lange één-op-één zoomsessies kunnen we de diepte ingaan met jouw persoonlijke blokkades en met 10 extra korte check ins heb je wekelijks een stok achter de deur.

3 maanden toegang

Dit programma wordt deels gegeven op een e-learning platform: je logt in en krijgt videomodules te zien. Je hebt 3 maanden toegang voor alle video's. 

Tot donderdag 20:00 uur BONUS TWV €497,-

- Visualisatie om de switch van dieetmindset naar di-eet-alles mindset makkelijker te maken

- 13 weken Whatsapp Support zodat je al je vragen makkelijk en snel kunt stellen

- 2 maanden extra toegang tot de online leeromgeving en alle tools

vanaf €244,- per maand

Meld je direct na de try-out voor donderdag 20:00 uur aan, dan ontvang deze toffe bonussen TWV €497,-

  • Visualisatie twv. €49,-, om de switch van dieet-mindset naar di-eet-alles mindset makkelijker te maken 
  • 13 weken WhatsApp Support twv. €249,-, zodat je al je vragen makkelijk en snel kunt stellen
  • 2 maanden extra toegang tot de online leeromgeving en alle tools twv. €199,-

Waarom dit programma uniek is:

Juist voor de eeuwige diëter die wéér wil afvallen 

Je leert eten zonder lijstjes en schema's. 

Extreem veel waarde voor een lage prijs

Standaard diëtist: maximaal 3 uur per jaar een 1:1 gesprek

Bij mij: 3 uur 1:1 coaching in 3 maanden met wekelijkse content. Elke week een persoonlijke call + whatsapp support

Het programma vraagt slechts 1 uur per week van je tijd

Juist opgericht voor mensen met een drukke agenda. Direct en praktisch toepasbare adviezen.

Aan het eind van het programma heb je dit bereikt:

Je kan weer genieten van eten zonder schuldgevoel 

De weegschaal bepaald niet meer hoe jij je voelt & vreetbuien zijn voortaan verleden tijd. Je hebt die vitale basis neergezet en kan zonder zorgen genieten van eten.

Geen dieet & geen tranen meer op de weegschaal

Je gaat met plezier jezelf op de eerste plaats zetten. Je creëert verandering van je leefstijl en kijkt met zelfvertrouwen en trots in de spiegel.

Een gezond gewicht voor de rest van je leven

Nooit meer teleurgesteld in jezelf of gefrustreerd over eten & de kilo’s. Je snapt welke dieetgedachten altijd voor terugval hebben gezorgd en je hebt alle trucs en strategieën om dat niet meer te laten gebeuren.

Dit krijg je in de modules te horen

Elke week wisselt zich af. De ene week focus je op voeding, de andere week focus je op mindset. Dit zodat je stapsgewijs je aanpassingen in de praktijk kunt doorvoeren en niet in 1x alles gaat omgooien, zoals je met een dieet zou doen.

Waarom ik SASdagen en cheatdays afraad anti-sonja bakker

Voeding modules:

Je leert wat een ‘vitaal’ eetpatroon voor jou betekent, en hoe je stapsgewijs jouw eetpatroon gaat veranderen. Je bepaalt zelf wat voor JOU werkt en leert keuzes te maken die in jouw dag passen. Met de verschillende voedingsmodules leggen we de sterk basiseetpatroon, waardoor jij houvast creëert en daardoor ook kan genieten van de kcalrijke snacks.

Je wordt bewust van jouw persoonlijke eettriggers, en hoe je jouw reactie op deze triggers kunt veranderen. Je ontdekt waarom het je steeds niet is gelukt om van die chocolade reep af kunt blijven en hoe jij jezelf kunt trainen om het niet te ‘weerstaan’ maar om er van te genieten zonder schuldgevoel.

kwarkbollen met krenten | gezonde oliebollen

Uitzonderingen, spontane uitjes, etentjes waren altijd een valkuil, totdat je nu weet hoe jij hier op jouw manier mee om kunt gaat en dat ook écht kunt.

Mindset modules:

Faalangst, perfectionisme, controle en belemmerende gedachten en de angst dat alles wat je doet ‘niet goed genoeg is’. Daardoor blijf je steeds maar opnieuw beginnen met een nieuw dieet, zonder dat je de kern aanpakt. Ben je daar klaar mee? In de mindset modules leer je welke overtuigingen jou belemmeren en hoe je deze kunt veranderen in overtuigingen die je helpen je doel te bereiken.

Altijd maar doorgaan en alles voor anderen regelen en klaar staan, daar ben jij waarschijnlijk een kei in. Je leert met de online lessen en opdrachten hoe je jouw eigen grenzen kunt aanvoelen, aangeven en jezelf op een hoger voedstuk zet, waardoor je zelfwaardering verhoogt. Nu je leert hoe je van jezelf kunt houden is afvallen een eitje.
De frustratie rondom afvallen, anderen die wél succesvol afvallen en jij niet zegt iets over jou. Met deze inzichten ontdek je waarom jij jezelf klein maakt en je resultaat ook klein houdt. We gaan deze patronen doorbreken door in te duiken op jouw perceptie op afvallen en vitaliteit.

Is dit voor jou geschikt?

‘Ik heb nu al de motivatie om af te vallen, leer ik wel iets nieuws?’

Heb je alle boeken gelezen, podcast geluisterd en alle diëten geprobeerd alleen heb je nog steeds niet dat duurzame resultaat te pakken? Dan weet je dus ook dat je nog wat te leren hebt, en die les gaat over jouzelf. Jouw relatie met eten en met je lijf. Nu de motivatie hebben is super om samen door te pakken, zodat jij meer leert over jouw persoonlijke blokkades die je tot nu toe hebben weerhouden resultaat te behouden.

‘Ik heb al een coach, kan dit er ook nog bij?’

Super dat je al aan de weg aan het timmeren bent. Zelfbewustzijn is 1 van de twee facetten waar je aan te werken hebt als het draait om duurzaam resultaat. Je moet jezelf kennen, weten wat je wil en wat je valkuilen zijn. Een extra coach is daarin een toevoeging. Dit programma leert je deze zelfkennis te vergroten en daarnaast je zelfbeheersing te verhogen, zodat jij ook nog de theorie gaat toepassen in de praktijk. Van weten naar doen dus!

‘Ik probeer het liever eerst zelf, kan ik een losse call in plannen als ik hulp nodig heb?’

95% van je gedrag is onbewust. Je ziet je eigen blinde vlekken niet. Dus je eetgedrag en mindset aanpassen zonder externe feedback word dan een hele grote uitdaging. Je hebt waarschijnlijk al veel zelf geprobeerd, en elke keer met een teleurstellend of tijdelijk resultaat. Bij elke nieuwe poging daalt je zelfvertrouwen, herken je dat? Daarom is het zo belangrijk dat je voor eens en altijd grip krijgt op je gezondheid. Dat krijgen we helaas niet voor elkaar met 1 losse call.

‘Kan ik ook later beginnen, op dit moment ligt mijn focus op iets anders’

Het programma is juist zo gemaakt dat het past in een drukke agenda. Wachten op een rustiger moment is slechts de stem in je hoofd die bang is voor het onbekende. Er gaat nooit een rustiger moment komen. Er gaat nooit een perfect moment komen. Het enige juiste moment is nu.

Samenvattend kan je dit verwachten:

Dit coachprogramma met wekelijkse coaching is speciaal voor jou als je uit de vicieuze cirkel van diëten wilt stappen. Je krijgt grip op je eigen gedrag en tackelt jouw persoonlijke valkuilen op het gebied van eten en leefstijl. Je mindset instelt stellen op duurzaam resultaat, zul je daar voor de rest van je leven de vruchten van blijft plukken. Je ontwikkeld een relatie met eten en je lijf vanuit trots en zelfvertrouwen in plaats vanuit schaamte en teleurstelling.

  • Je gaat je blokkades ontdekken die je in je jeugd & door je omgeving zijn opgelegd en jou hinderen
  • Je leert concrete leefstijltips en strategische trucs om  meer vertrouwen te krijgen in je eigen eetkeuzes en natuurlijk de kilo’s verliest.
  • Je gaat je eigen vitale visie en leefregels ontwikkelen: precies definiëren wat vitaal en zelfverzekerd zijn is en hoe je dat kunt behouden
  • Je leert over: genieten zonder schuldgevoel en eettriggers te tackelen
  • Je krijgt visualisaties, oefeningen en coachingsessies over voeding & mindset
  • Je ontvangt een opmaat gemaakt plan als leidraad om te werken naar een vitaal lijf vol trots en zelfvertrouwen en gaat er meteen mee aan de slag

Er worden maximaal 5 deelnemers per week toegelaten om kwaliteit van de coaching te waarborgen.


Dit krijg je er allemaal bij

Persoonlijk Leefstijl advies

Na een persoonlijke intake zal de diëtist een vitaalplan voor je opstellen op de 5 leefstijlfactoren: voeding, beweging, ontspanning, routine & mindset. Zodat jij een leidraad hebt in welke gewoonten jij kunt veranderen die bij jou passen en gericht aan de slag kunt gaan.

Zelfstandig studiemateriaal

Video’s, oefeningen en tools om je eetpatroon en mindset te verbeteren.

Werkboek

Een werkboek met daarin de beste oefeningen die ervoor zorgen dat je jouw eetpatroon stapsgewijs aanpast & jouw relatie met jezelf en je lijf verbetert.

Coachingscalls

Met 2 lange één-op-één zoomsessies kunnen we de diepte ingaan met jouw persoonlijke blokkades en met 10 extra korte check ins heb je wekelijks een stok achter de deur.

3 maanden toegang

Dit programma wordt deels gegeven op een e-learning platform: je logt in en krijgt videomodules te zien. Je hebt 3 maanden toegang voor alle video's. 

Tot donderdag 20:00 uur BONUS TWV €497,-

- Visualisatie om de switch van dieetmindset naar di-eet-alles mindset makkelijker te maken

- 13 weken Whatsapp Support zodat je al je vragen makkelijk en snel kunt stellen

- 2 maanden extra toegang tot de online leeromgeving en alle tools

vanaf €244,- per maand

Je hebt je huidige vitale zelf gecreëerd. Als je meer energie en zelfvertrouwen wilt, moet je ook andere dingen denken en andere acties ondernemen.