Nooit meer op dieet

Nooit meer op dieet

met de di-eet-alles methode

Onze Visie & Pijlers

Bij Goed gevoed & Goed getraind focussen we op jouw fysieke, mentale en emotionele vitaliteit. Creëer jij dat zelfverzekerde gevoel, zodat jij van waarde kan zijn en gaat stralen op je eigen authentieke manier, waarbij je jouw resultaten behoud.


Jij hebt nu een dieetmindset met als doel: afvallen. Daarom blijf je jo-joën en stuntelen met je gewicht en je zelfbeeld. Je hebt de verkeerde aanpak en focust op het verkeerde doel.


Wij trainen je naar een di-eet-alles mindset met als doel: zelfverzekerd zijn en blijven. Afvallen is nooit het doel en altijd het middel voor een zelfverzekerd gevoel. Waarbij in de reis naar die zelfverzekerde versie jij werkt aan jouw vitaliteit.

3 sleutels voor blijvend succes

Fysieke sleutel: Bouwen aan een vitale leefstijl om meer te genieten met minder gewicht

Mentale sleutel: Bouwen aan een ijzer sterke mindset voor blijvende verandering naar de zelfverzekerde versie van jezelf
De emotionele sleutel : Bouwen aan de positieve stem in je koppie voor een krachtig zelfbeeld & zelfvertrouwen

Specialist in anti-diëten 

voor blijvend resultaat

Bewustworden Di-eet-alles mindset Fase 1
Zelf bewustzijn vergroten, jezelf écht leren kennen & een fundament neerzetten waarbij het NIET draait om afvallen
Bijstellen Di-eet-alles mindset Fase 2
Zelfbeheersing training door competent te worden in de fysieke, mentale en emotionele aspecten die jij nodig hebt voor die zelfverzekerde versie
Behouden Di-eet-alles mindset Fase 3
Van bewuste kracht naar onbewuste souplesse met een behoudstrategie voor blijvend resultaat
Voor Maud kom ik woorden te kort. Na alle negatieve ervaringen met afvallen en diëten vond ik bij haar wat ik altijd al zocht: geen enorme berg om tegenop te hikken, maar met kleine stapjes op weg naar mijn doel. Haar coaching is gericht op een gezondere leefstijl, maar wel vanuit de gedachte dat je daarnaast ook gewoon kan blijven genieten. Geen kant en klaar voorgekauwd schema en calorieën tellen, maar beginnen bij de basis: je eigen gedachten over voeding, overgewicht, je lijf, gezondheid en afvallen. Door haar werd afvallen een gezellig avontuur in plaats van een strijd.
Marga van der Burgt

Zelfzorg

Vitale kern voor: voeding, beweging, ontspanning, routine & mindset

Positief beeld van jezelf en positief getrainde stem in je koppie die zichzelf op nummer 1 zet.

Innerlijke vuur vergroten door te handelen naar jouw kernwaarden op jouw unieke manier.

Van waarde zijn op jouw eigen authentieke manier, vol zelfvertrouwen

Vitale kern voor: voeding, beweging, ontspanning, routine & mindset
Positief beeld van jezelf en positief getrainde stem in je koppie die zichzelf op nummer 1 zet.
Innerlijke vuur vergroten door te handelen naar jouw kernwaarden op jouw unieke manier.
Van waarde zijn op jouw eigen authentieke manier, vol zelfvertrouwen
These slides will be slide-able on the live version of your page!
12 kilo afvallen en elke week zak chips eten? Het kan!
Al jaren voer ik een gevecht tegen de kilo's. Doordat ik schildklierpatiënt ben kom ik heel gemakkelijk aan en krijg ik de kilo's er zeer moeizaam af. 12 kilo afvallen en elke week zak chips eten? Het kan! Afvallen lukte mij niet alleen, dus wilde ik direct beginnen met een traject bij de diëtiste. Samen hebben we een eet- en leefgewoonten bedacht waar ik me comfortabel bij voelde en waar ook mijn verwenmoment 1x per week in paste. Met het advies kon ik gewoon lekker gezond eten en moest ik op mijn porties letten. Ik kreeg inzicht in voeding door de keuzetabellen en kon hierdoor heel gemakkelijk bewuste keuzes maken. Tijdens onze afspraken motiveerde Maud mij enorm en gaf me extra tips. Nu ben ik 4 maanden stabiel op gewicht maar minus 12 kilo. Ik voel me lekker in me lijf, ik voel me zeker, straal dat ook uit en heb veel meer energie!
Sharon
Gratis online mini-cursus waarin je in 5 dagen leert hoe jij de knop omzet voor grip op je gewicht, zelfwaardering, zelfvertrouwen; en dat voor de rest van je leven!
50%
Inschrijven 5 daagse mini-cursus
Grip op je gewicht, zelfbeeld & zelfvertrouwen; en dat de rest van je leven
Direct aanmelden
mini-training knop om