Afvallen coach | Maud Bogers

Afvallen coach

Coaching voor vrouwelijke ondernemers. 

Gefocust op vitaliteit, mindset & zelfvertrouwen, 

zodat je lekker in je vel zit en kunt stralen!

Van vol lijf naar lekker wijf

Coaching voor vrouwelijke ondernemers.

Gefocust op vitaliteit, mindset & zelfvertrouwen,

zodat je lekker in je vel zit en kunt stralen!

Afvallen coach | Maud Bogers

1

Boek geschreven

10+

Jaar ervaring

200%

Enthousiasme

300+

Tevreden klanten

Wil je afvallen? Coach Maud helpt je van het jojo-en af

Wil je graag een gezond gewicht en afvallen? Coach of diëtist, waar doe je het beste aan? Misschien ben je al even op zoek naar een coach of diëtist, omdat de eetschema’s en lijstjes je niet helpen. Afvallen met een coach is makkelijker dan zelf blijven proberen. Je leest hieronder de voordelen van de hulp van een diëtist of coach.


Tegenwoordig zijn er duizenden coaches, alleen zijn ze wellicht niet allemaal geschikt voor jou en jouw doelen. Doe goed onderzoek naar wat je nodig hebt als je wilt afvallen met een coach, zodat jij jouw doelen bereikt en behoud. 


Lees hieronder alles wat je moet weten over gezond afvallen coaching en de di-eet-alles methode van Goed gevoed & Goed getraind. Of klik op de link om direct in te duiken in onze methode en trainingen.

Afvallen coach | Maud Bogers | Goed gevoed Goed getraind
null

Waarom gezond afvallen met coaching?

Wellicht maak je je zorgen om je gewicht of om je gezondheid. Of wil je preventief een gezond gewicht bereiken? Afvallen is nooit het doel maar het middel. Je doel is om te bouwen naar een gezonde energieke leefstijl waarbij jij lekker in je vel zit. Bij Goed gevoed & Goed getraind helpen we je door afvallen als middel en niet als doel te zien. Veel coaches kijken alleen naar de cijfers op de weegschaal. Goed voor hun reviews en jouw ego als je resultaat boekt. Ze adviseren je een koolhydraatarm dieet en jij valt in snel tempo veel kilo’s af. Maar inmiddels weet jij dat dit alleen maar het ongewenste jojo-resultaat oplevert. 


Een dieet met quickfix geeft dus geen resultaat op de lange termijn. Wanneer je de focus verlegt van je bord naar je koppie, dan maak je de switch. Hierdoor is afvallen niet meer het doel maar het middel. Je gaat nog steeds aan de slag met je gezondheid door te focussen op je zelfzorg. Denk aan: je voeding, beweging, ontspanning, routine en mindset. Jij wordt elke dag energieker en je zelfverzekerdheid groeit.

Met onze di-eet-alles methode gaan we, naast die zelfzorg, ook aan de slag met het beeld dat jij hebt van jezelf. Merk je dat je jezelf (onbewust) vaak afzeikt? Dan vind je jezelf waarschijnlijk niet goed genoeg. Je zet jezelf niet zo snel op nummer 1 en je doet liever iets voor een ander dan voor jezelf. Als je graag wilt bouwen naar een gezond gewicht, dan ligt daar de winst om gezond af te vallen. Hiervoor heb je de juiste coaching nodig. 


Het hebben van een gezond gewicht of afvallen zorgen niet automatisch voor meer zelfvertrouwen. Hier heb je aparte coaching voor nodig. Dit onderdeel is één van de belangrijkste aspecten als jij weer zelfverzekerd in je vel wil zitten en trots voor de spiegel wilt staan. 


Wil je weten waar jij persoonlijk aan te werken hebt met jouw coach om af te vallen? Meld je aan voor de mini-cursus: de knop om. Transformeer van totale teleurstelling naar grip op je gewicht en een betere zelfzorg/vitaliteit, zelfbeeld, zelfvertrouwen & mindset.

 

Versie één is beter dan versie geen

Niet morgen starten, maar vandaag!

Ik zet vandaag de knop om!

Expert in

Coach Maud Diëtetiek Goed gevoed & Goed getraind

Leefstijl

Kwaliteit geregistreerd Diëtist

De fysieke sleutel om meer te genieten met minder gewicht

Coach Maud Mindset Goed gevoed & Goed getraind

Mindset

Master NLP Practitioner

De mentale sleutel 

voor blijvende verandering naar de zelfverzekerde versie van jezelf

Coach Maud Vertrouwen Goed gevoed & Goed getraind

Zelfvertrouwen

Master Tijdlijn Therapie

De emotionele sleutel voor een krachtig zelfbeeld & zelfvertrouwen

Coaching waar aandacht is voor meer dan je gewicht

Afvallen is het middel en nooit het doel. Afvallen met een coach helpt je de focus te verleggen en leert je los te breken van de weegschaal. Nooit meer de frustratie en richten op wat goed voelt voor jou. 

In de coaching houden we je altijd scherp op jouw eigen motivatie. Als coach zijn we geen stok achter de deur, want de verantwoordelijkheid van je resultaat ligt altijd bij jezelf. Zit je in een dip, dan zijn wij er om je mindset een positieve boost te geven, zodat jij weer verder kunt met afvallen en het bereiken van je gezonde gewicht vol zelfvertrouwen. Zet vandaag de knop om in 5 dagen, meld je aan voor de gratis online mini-cursus via onderstaande knop.

Afvallen zonder dieet

Bij Goed gevoed & Goed getraind wordt er niet gefocust op een dieet. Wellicht klinkt dat jou raar in de oren. Als je wilt afvallen, moet je toch een dieet volgen? Wij denken hier anders over. Om de simpele reden dat je een dieet maar voor een tijdje volgt. Even snel alles omgooien, maar niet werkelijk induiken op de kernproblemen die invloed hebben op jouw eetgedrag. Waarom jij die eetbuien blijft hebben als je wel iets lekkers in huis hebt. Waarom je steeds terugvalt in oude patronen. 


Je wordt door de coach geholpen met het vinden van een balans in je manier van leven. Wil je blijvend resultaat op de weegschaal, dan moet je uiteraard je eetpatroon aanpassen. Niet minder belangrijk is kijken naar de totale zelfzorg, jouw zelfwaardering, zelfvertrouwen en hoe zelfverzekerd jij je voelt met en in je lijf. Geen dieet. Wel een di-eet-alles mindset voor blijvend resultaat. Wil je meer weten, doe meer met de mini-cursus

Afvallen coach | Maud Bogers | Goed gevoed Goed getraind

Voordelen van afvallen met coach & diëtiste Maud

 • Bij Goed gevoed & Goed getraind wordt naar je totale leefstijl gekeken, niet alleen je voeding en het cijfer op de weegschaal. Op basis van de vijf leefstijlfactoren wordt aandacht besteed aan jouw zelfzorg die in de basis jou helpt naar een gezond gewicht.
 • Je leert hoe je blijvend kunt afvallen.
 • We werken niet naar je streefgewicht maar naar een gezond gewicht, met blijvend resultaat.
 • Je leert een gezonde relatie te creëren met eten en je zelfbeeld door verandering in mindset.
 • We focussen op je koppie, waarbij we ook werken aan je zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld.
 • Je krijgt meer energie door kleine aanpassingen in je leefstijl, zodat je fit opstaat en voldaan gaat slapen.
 • We duiken in op emotie-eten en eetbuien, zodat je meer grip krijgt op je eetgedrag.
 • Aanmelden mini-cursus
  These slides will be slide-able on the live version of your page!
  Het was een blijvende zoektocht naar wat ik fout deed in mijn voeding, tot de sessie met Maud
  Crashdiëten werkten steeds maar voor korte tijd. Hier was ik klaar mee. Mijn doel was blijvend afvallen en écht mijn bewustzijn veranderen naar een gezonde leefstijl. Het was een blijvende zoektocht naar wat ik fout deed in mijn voeding, tot de sessie met Maud. Ik leerde te focussen op mijn gedrag, gewoonten en mindset. Door deze benadering maak ik nog dagelijks een geweldige groei. Mijn eetpatroon is precies zoals ik het wil met een gezond gewicht. Ik voel me weer lekker in mijn lijf en zelfverzekerd dat ik elk doel kan bereiken dat ik wil bereiken. Dank Maud voor je tips en het resetten van mijn mindset.
  Nicolette

  Afvallen met een coach door 1:1 training

  We houden je altijd scherp op je motivatie. We zijn geen stok achter de deur, want de verantwoordelijkheid van je resultaat ligt altijd bij jezelf. Zit je in een dip, dan zijn wij er om je mindset een positieve boost te geven, zodat jij weer verder kunt met het bereiken van je gezonde gewicht vol zelfvertrouwen.

  Gezond gewicht voor de rest van je leven

  Je hebt te werken aan je mindset voor duurzaam resultaat. Leer hoe jij de knop om kunt zetten met onze  online mini-cursus. Je ontdekt de strategie om weg te gaan van teleurstelling en te bouwen naar meer zelfwaardering, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid; en dat voor de rest van je leven!

  Speciaal voor ondernemende dames die al 100 pogingen hebben gedaan & grip willen krijgen op hun  gewicht, mindset & zelfbeeld.

  50%
  Inschrijven 4 daagse mini-cursus
  Grip op je gewicht, zelfbeeld & zelfvertrouwen; en dat de rest van je leven
  Direct aanmelden