10 kilo of 

meer afvallen?

 

De ervaringen: 

afvallen & mindset

veranderingen 

10 kilo of meer afvallen? 

Lees hier de ervaringen van de dames die jou voorgingen

Afvallen met 10, 20, 30 of 40 kilo; als je vertrouwt op het proces dan doen de kilo's er niet meer toe!

Op deze pagina lees je de resultaten van enthousiastelingen die gemotiveerd zijn om alles uit de kast te halen. Beeld je in hoe jij ook kunt proosten op jouw succes.

Je vindt bij ons geen voor- en na foto's

De afgevallen kilo's zijn een middel, niet het doel. Wij pronken liever met de brede glimlach van onze klanten en de stappen die ze maken nu ze meer zelfvertrouwen hebben. De verandering in uitstraling en hoe ze elke dag kiezen voor zichzelf en stevig in hun schoenen staan.

3x tips om tegenslagen bij het afvallen te overwinnen

Deze kijk op voeding is anders dan andere diëtisten

“Bij Maud ligt de focus niet op je gewicht. Tuurlijk, ze vraagt naar wat je weegt en wat je zou willen wegen. Maar dat is het. In de tussentijd gaat de weegschaal aan de kant. Al gauw leer je dat jouw doel helemaal niet dat streefgewicht is, maar dat dat op een heel ander vlak ligt. Het vergroten van je zelfvertrouwen bijvoorbeeld. Het voelt in het begin wat onwennig om niet je voortgang te monitoren aan de hand van verloren kilo’s, maar dat wordt al gauw bevrijdend. Je verlegt de focus. Naar trots op jezelf en de stappen die je zet. Het is veel belangrijker om bezig te zijn met hoe je je voelt en hoe trots je bent op je eigen traject.

Ook krijg je bij Maud geen wekelijkse menu’s. Dat vond ik in het begin echt lastig. Ik kwam bij Maud met een duidelijke hulpvraag en ik wilde gewoon aan de hand meegenomen worden. Lekker makkelijk, voorgekauwde menu’s. Als ik die zou volgen, dan zou ik zeker weten afvallen. Maud vroeg me vervolgens hoe ik dat dan wilde doen na mijn coaching met haar. Moest zij dan elke keer mee boodschappen doen als ik niet had geleerd om zelf mijn sh*t (haar woorden) te regelen? Zo leerde ik toch nooit op eigen benen te staan en mijn eigen gezonde keuzes te maken? Het is toch veel fijner om zelf die regie te hebben? En eerlijk is eerlijk, ik vind de helft niet lekker van wat er doorgaans in die weekmenu’s zit. Nu eet ik gezond, maar wel wat ik zelf lekker vind.

Wat ik echt het allerfijnste vind aan werken met Maud is dat ze streng is als het moet, maar keihard lacht als dat kan. Zo vroeg ze me of de pepernoten lekker waren als ik opbiechtte dat ik me niet in had kunnen houden. Haar belangrijkste vraag op zo’n moment is of ik een weloverwogen keuze heb gemaakt en of ik écht had kunnen genieten.

Eigenlijk werd ik tijdens het hele traject voortdurend verrast door haar aanpak. Geen wijzend vingertje, maar wel confronterende spiegels. Leven vanuit waardering voor mezelf en me lijf. Genieten van wat het leven me biedt, maar met mate als dat moet. Want het is gewoon een feit: als ik blijf doen wat ik altijd al deed, dan verandert er niets. Door Maud is mijn leven veranderd. Ik raad het iedereen aan.”

Verhaal van Sharon

''12 kilo afvallen en elke week zak chips eten? Het kan!''


Al jaren voer ik een gevecht tegen de kilo's. Doordat ik schildklierpatiënt ben kom ik heel gemakkelijk aan en krijg ik de kilo's er zeer moeizaam af. 12 kilo afvallen en elke week zak chips eten? Het kan! Afvallen lukte mij niet alleen, dus wilde ik direct beginnen met een traject bij de diëtiste. Samen hebben we een eet- en leefgewoonten bedacht waar ik me comfortabel bij voelde en waar ook mijn verwenmoment 1x per week in paste. Met het advies kon ik gewoon lekker gezond eten en moest ik op mijn porties letten. Ik kreeg inzicht in voeding door de keuzetabellen en kon hierdoor heel gemakkelijk bewuste keuzes maken. Tijdens onze afspraken motiveerde Maud mij enorm en gaf me extra tips. Nu ben ik 4 maanden stabiel op gewicht maar minus 12 kilo. Ik voel me lekker in me lijf, ik voel me zeker, straal dat ook uit en heb veel meer energie!

Verhaal van Merit

''waar Mauds aanpak holistisch is, voel ik me trotser bij het resultaat en is het duurzamer''


Als ondernemer staat goed voor jezelf zorgen al snel op de laatste plek. In mijn zoektocht naar meer balans kwam ik Maud tegen. Ze heeft me door positieve, open en vrolijke coaching laten ervaren dat het leuk is om aan die balans te werken. Door haar benadering heb ik grote stappen kunnen zetten. Minder stress, meer aandacht voor (momenten om te) eten en meer bewustzijn in welke keuzes ik maak, vooral wanneer ik moe ben en het sporten weer wil oppakken. Uiteraard heeft dit ook geleid tot gewichtsverlies. Doordat dat niet het primaire doel was, waar Mauds aanpak holistisch is, voel ik me trotser bij het resultaat en is het duurzamer. Ik raad het van harte aan om een samenwerking met Maud aan te gaan voor meer balans in je leven!


Verhaal van Edith

 ''Maud weet je te pushen waar het nodig is om patronen te doorbreken.''


Toen ik mij aanmeldde bij Maud voelde ik mij dik en lelijk. Ik had geen zelfvertrouwen, was onzeker en kampte met het welbekende jojo-effect. Verschillende diëten leidden tot een mislukking met als gevolg wat extra kilo’s erbij. Na een wandelsessie met Maud heb ik mij aangemeld voor een coaching traject. Maud leerde mij nieuwe inzichten en tips over mijn mindset, ontspanning, routine, bewegen en uiteraard over voeding. Het Leefstijl Veranderboek gaf mij iedere dag weer een goede houvast. Ik had iedere dag een actiefocuspunt waar ik mij op richt en kom zo stapje voor stapje dichter bij mijn doel. Ik kon altijd bij Maud terecht als ik vragen had of ergens mee zat. Maud weet je te pushen waar het nodig is om patronen te doorbreken. In totaal ben ik 22 kilo afgevallen en ik voel mij nu fit, barst van de energie en ik heb weer zelfvertrouwen. Dit had ik niet kunnen doen zonder de wijze lessen van Maud. En geloof mij; als ik het kan, kan iedereen het! Maar wel met hulp van Maud.

Verhaal van Nicolette

Crashdiëten werkten steeds maar voor korte tijd. Hier was ik klaar mee. Mijn doel was blijvend afvallen en écht mijn bewustzijn veranderen naar een gezonde leefstijl. Het was een blijvende zoektocht naar wat ik fout deed in mijn voeding, tot de wandelsessie met Maud. In het Leefstijl Verander Traject leerde ik te focussen op mijn gedrag, gewoonten en mindset. Door deze benadering maak ik nog dagelijks een geweldige groei. Mijn eetpatroon is precies zoals ik het wil met een gezond gewicht. Ik voel me weer lekker in mijn lijf en zelfverzekerd dat ik elk doel kan bereiken dat ik wil bereiken. Dank Maud voor je tips en het resetten van mijn mindset.

Verhaal van Maaike 

Balans creëren in mijn leefstijl en voeding was een grote uitdaging voor mij. Zeker met mijn werk, sport, ontspanning, sociale activiteiten en alles wat bij een normaal leven hoort. Wanneer ik moe of emotioneel was kreeg ik vaak een f*ck it-instelling. Ik at waar ik zin in had. In mijn zoektocht naar meer balans en controle vond ik Maud. De coaching van Maud heeft mij geleerd wat mijn lijf nodig heeft en hierdoor heb ik nieuwe gewoonten aangeleerd. Die kan ik voor de rest van mijn leven inzetten! Ik voel mij vrijer in de keuzes die ik kan maken, ik hoef nooit meer op dieet en ik zit altijd lekker in mijn vel dankzij haar advies en coaching.

Verhaal van Lot

Sinds mijn puberteit struggel ik met voeding en gewicht waarbij ik altijd gejojoot heb tussen de 60 en de 75 kg. Fases van obsessief sporten en afvallen wisselde ik af met veel drinken en bourgondisch leven. Ik was niet tevreden op mijn lichaam. Via een win-actie kwam ik bij Maud terecht. Samen met Maud heb ik inzicht gekregen in mijn eigen gedrag en gewoontes en deze middels kleine stapjes aangepast. Tijdens het traject heb ik nooit het gevoel gehad op dieet te zijn. Ik kreeg zelfs plezier in het aanpassen van mijn voeding. Maud zegt eerlijk waar het op staat en dat was vaak precies wat ik nodig had. Bovendien heb ik ook veel inzicht gekregen in mijn eigen mindset en hoe deze mij in de weg zat in de zoektocht naar een gezonde levensstijl. In 13 weken tijd heb ik ontzettend veel geleerd bij Maud. Bovendien zijn er ook een paar kilo’s af, maar het belangrijkste: ik zit lekkerder in mijn vel!

Verhaal van Anneloes

Al even was ik klaar met het schommelen in mijn gewicht. Het zoeken van een goede balans tussen eten en sporten was mijn uitdaging. Ik was opzoek naar een diëtist die me kon helpen om mijn gewoonten te veranderen. Maud heeft mij goede tips en adviezen gegeven om een juiste leefstijl te vinden en dit te kunnen behouden. Voornamelijk de tips om meer te genieten van mijn ongezonde snacks waren waardevol. Plus het inzicht hoe stressfactoren impact hebben op mijn eetgedrag en hoe ik dit kan aanpakken. Door de coaching kreeg ik meer sturing in de aanpak. Met kleine stapjes ben ik aan de slag gegaan. Maud heeft me echt geholpen om niet snel af te vallen, maar mijn valkuilen goed onder de loep te nemen. Voornamelijk het stukje mindset was echt een toegevoegde waarde, niet alleen focus op sport en eten.

kilo afvallen ervaringen

Ben jij nog steeds continu bezig met je eetpatroon en inmiddels 100 dieetpogingen verder? Baal je dat de kilo’s er niet af gaan of blijven?

Voel je je klote en weer schuldig als je teveel gegeten hebt? Je vraagt je af waarom het steeds niet lukt om te stoppen met snaaien. Je weet inmiddels dat diëten niet de oplossing is. Wat je altijd deed, werkt niet. Maar wat dan wel? Ontdek met onze minicursus wat jouw valkuilen zijn en wat er nodig is om van dat eeuwige diëten af te komen. Zet nu de  knop om en ga op weg naar een gezond gewicht met trots en zelfvertrouwen

Nog meer persoonlijke verhalen en ervaringen over afvallen & het veranderen van je mindset

These slides will be slide-able on the live version of your page!
''In plaats van een streng dieet, verander je je levensstijl.''

In plaats van een streng dieet, verander je je levensstijl. Zowel voeding als mindset komt aan het bod en dat maakt dit traject juist zo interessant! Maud is een enthousiaste, nuchtere Brabo, waar je zelf ook enthousiast van wordt! (Ik iig wel!) Goede van deze training is, dat kleine stapjes ook top zijn! Ik wilde vaak teveel en dan kreeg ik weer de feedback: Focus nu op 1 ding. Maud houdt je een spiegel voor, en nee, dat is niet altijd leuk, maar wel nodig. Daardoor kijk ik nu heel anders naar dingen en ben ik me bewuster van mijn eigen gedrag. Deze training staat voor jezelf weer lekker in je vel voelen, of zoals ze zelf zegt: Een lekkerwijf! - Afvallen is het middel, niet het doel. Naast de spiegel en de opbouwende feedback, is Maud ook ontzettend positief. Kleine stapjes worden gevierd met complimentjes en daardoor waardeer je je eigen harde werk ook. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg blij ben dat ik dit traject heb mogen volgen en raad het zeker iedereen aan. Het is geen DIEET, maar een DIEETALLES training, dus er is zeker ruimte voor je biertje, pizza, patatjes, wijntjes etc. Zoals ook zou moeten in een gezonde, gebalanceerde levensstijl.

Tineke

''Maud is enthousiast en reageert altijd snel en volledig op eventuele vragen, uitgewerkte opdrachten etc.''
Maud heeft mij goed begeleid in het onderzoeken, waar bij mij nu echt precies de kern ligt als het gaat van het tot dan niet kunnen volhouden van een gezonde leefstijl. Vooral de langere 1 op 1 calls vond ik een waardevolle aanvulling, om zo even goed de diepte in te duiken. Maud is enthousiast en reageert altijd snel en volledig op eventuele vragen, uitgewerkte opdrachten etc.
Amy
''De methode heeft er voor gezorgd dat ik nu al een heleboel dingen anders doe.''
Via via kwam ik in contact met Maud. Na een informatief en gezellige eerste afspraak heb ik de knoop doorgehakt en ben met Maud aan de slag gegaan met de vijf pijlers (voeding, beweging, ontspanning, routine en mindset). De methode heeft er voor gezorgd dat ik nu al een heleboel dingen anders doe. Maud heeft me uitgedaagd, laten lachen, af en toe het bloed onder mijn nagels vandaan gehaald maar is bovenal een prettige gesprekspartner met veel kennis en expertise die voor je door het vuur gaat! Kortom, een Brabantse topper!
Sophie
''Met de coaching van Maud ben ik me een bij mij passend eetpatroon eigen gaan maken''
Eigenlijk ben ik tot m’n 40e nooit bezig geweest met m’n gewicht. Maar sinds ik die leeftijd gepasseerd ben word ik elk jaar een kilootje zwaarder. Hier voelde ik me al een tijdje niet zo fijn bij, en toen heb ik de hulp van Maud ingeschakeld. Met haar ben ik gaan kijken naar mijn ingesleten eetpatroon en gewoontes. Met de coaching van Maud ben ik me een bij mij passend eetpatroon eigen gaan maken, wat heeft geresulteerd in een paar kilo lichter en vooral een veel fijner gevoel. Dit had me alleen niet gelukt, de aanmoediging en de inzichten die Maud me heeft gegeven hebben me hier enorm bij geholpen!
Femke

Zet de knop om

Afvallen start in je koppie. Ongeacht de hoeveelheid kilo’s en ongeacht jouw eerdere ervaringen met eten. De weegschaal vertelt je het fysieke resultaat, maar je lijf vertelt je hoe je je voelt. De spiegel reflecteert jouw energie. Wil je 100% resultaat voor de lange termijn? Wij leren je hoe je jouw gewoonten kunt veranderen.
Met een stapsgewijze aanpak en door te focussen op een positieve mindset, maken we samen van een afvallen een feest! We leren je hoe je dagelijks de beste keuzes maakt. Geen teleurstellingen meer, maar trots! Start met onze mini-cursus om de knop om te zetten voor blijvend resultaat.

Nu aanmelden & de knop om
kilo afvallen ervaringen

Verhaal van Eline

Het is geweldig dat je je gewoonten kunt veranderen, ook als je wilt afvallen. Maud bewijst dat. Als diëtist is ze niet alleen gefocust op je voeding, maar voornamelijk ook op jouw gewoonten en leefstijl. Rekening houdend met de persoon en de wensen en waarden. Elke diëtist geeft ‘advies op maat’. Maud gaat een stapje verder. Maud wijst je discreet op je eigen bullshit en excuusjes. Dat stemmetje die zegt dat je ‘niet kan veranderen’ buigt zij om in: Afvallen is een feest en een eitje. Dat zijn je nieuwe gedachten na haar coachingstraject. De stappen moet je zelf maken en Maud maakt het je zo makkelijk mogelijk. Wil je afvallen? Geef Maud dan een belletje!

Verhaal van Serena

Voordat ik startte met de coaching van Maud, was ik erg onzeker mijn lichaam en had ik geen motivatie om te starten. Ik wist niet goed hoe ik het beste kon beginnen om gewicht te verliezen. Ik vond het moeilijk om een dieet het vol te kunnen houden en ik had geen vertrouwen in mijzelf dat ik dit op een juiste wijze kon behalen. Een steuntje in mijn rug had ik echt nodig. In totaal heb ik 7 maanden over het traject gedaan, waarbij ik 9,5 kg ben afgevallen! Ik ben heel erg blij met het resultaat dat ik heb geboekt. Dankzij Maud ben ik erachter gekomen dat het echt niet waar is dat je honger krijgt tijdens het afvallen én dat je best een keer lekkere dingen mag eten. Ook heeft Maud mij geleerd om bewustere keuzes te maken en vooral gewoontes te maken van de keuzes! Ook een jaar later gaat het nog steeds prima. Ik ben nog steeds op gewicht. Dit wisselt steeds een beetje tussen 65 en 69. Wel wat meer is dan mijn streefgewicht, maar ik zit lekker in mijn vel en daar ben ik best trots op!! Ik eet nu gewoon veel gezonder en ik ben bewuster geworden. Dankjewel nogmaals voor al je goede adviezen.

Verhaal van Nancy

Trots zijn op je lijf is soms best lastig als moeder van 3 kinderen. Een persoonlijk advies met praktische tips is wat ik zocht om in actie te komen. Met de tips en coaching van Maud kon ik doelgericht en stapsgewijs aan de slag. Ik heb geleerd weer blij te kunnen zijn met mijn lijf. Maud gaf mij de handvatten om terug in balans te komen met mezelf en mij weer lekker in mijn vel te voelen.

Verhaal van Esther

Maud heeft mij een klein jaar begeleid. Ik heb in deze periode inzicht gekregen in hoe mijn eetpatroon is, wat mijn valkuilen zijn ten aanzien van eetbuien en dat leefstijl en voeding elkaar erg beïnvloeden. Als voorbeeld kan ik aangeven dat tv kijken en onbewust eten bij elkaar horen. 's Avonds voor het slapen gaan is de motivatie minder dan in de ochtend. De gewoonte doorbreken en een alternatief zoeken is niet makkelijk geweest maar het antwoord is gevonden. Naast voeding zijn ontspanning, routine en sporten net zo belangrijk gebleken. Hier heeft Maud mij ook zeer goed bij geholpen. Maud is meelevend, streng, inspirerend en motiverend op de momenten dat ik het nodig heb. Ze heeft me doen inzien dat het niet om de kilo's gaat maar om de bewuste leefstijl waarbij de kilo's er vanzelf afgaan. Het is niet hard gegaan maar terugkijkend ben ik zeer tevreden en neem ik de coaching de rest van mijn leven mee. Maud, veel dank voor je begeleiding en ik raad een ieder aan om Maud als coach in te schakelen. Haar jarenlange ervaring in voeding, beweging, routine en ontspanning zorgen dat ik op een hoog niveau ben begeleid.

Resultaat voor de rest van je leven

Een mini-cursus voor dames die klaar zijn met de teleurstelling van diëten en willen gaan voor duurzaam resultaat. Klik om de knop hieronder voor meer informatie en aanmelden.
50%
Inschrijven 4 daagse mini-cursus
Grip op je gewicht, zelfbeeld & zelfvertrouwen; en dat de rest van je leven
Direct aanmelden