Diëtist De Meern | di-eet-alles methode | Goed gevoed & Goed getraind | Maud Bogers

Dietist de Meern


Coaching voor vrouwelijke ondernemers.

Gefocust op vitaliteit, mindset & zelfvertrouwen,

zodat je lekker in je vel zit en kunt stralen!

Van vol lijf naar lekker wijf

Coaching voor vrouwelijke ondernemers.

Gefocust op vitaliteit, mindset & zelfvertrouwen,

zodat je lekker in je vel zit en kunt stralen!

Diëtist De Meern | di-eet-alles methode | Goed gevoed & Goed getraind | Maud Bogers

1

Boek geschreven

10+

Jaar ervaring

200%

Enthousiasme

300+

Tevreden klanten

Afvallen met diëtist de Meern is makkelijker dan alleen

Wil je graag een gezond gewicht en gezond afvallen met een diëtist in de Meern? Misschien ben je al even op zoek naar een diëtist maar helpen schema’s en lijstjes je niet. Afvallen met een diëtist is makkelijker dan zelf blijven proberen je eetgedrag te veranderen.

Je leest hieronder de voordelen van afvallen met een diëtist. Tegenwoordig zijn er duizenden coaches en diëtisten. Je leest hier het verschil in aanpak tussen een reguliere diëtist en diëtist Maud. Voor blijvend resultaat op de weegschaal focust diëtist Maud op je koppie en niet op je bord. 

Diëtist De Meern | di-eet-alles methode | Goed gevoed & Goed getraind | Maud Bogers
Leukste diëtist van Nederland

Ervaring reguliere diëtist of Maud de Meern

Diëtisten en voedingscoaches worden doorgaans een beetje als ‘eng’ en ‘streng’ gezien. Je kent ze wel. Van die types die fronsend boven hun brilletje je eetdagboek bestuderen. Je bent al met klotsende oksels naar de afspraak gegaan en denkt alleen maar aan die gevulde koek die je op woensdag bij de koffie nam. En die ene ons die je bent afgevallen komt natuurlijk ook niet in de buurt van het doel dat de diëtist je had gesteld. Een nachtmerrie waar je eigenlijk liever niet nog een keer in wil belanden. 


Nu verwacht je natuurlijk dat ik beweer heel lief voor je te zijn als diëtist. Nope. Streng zijn als diëtist moet. Al ga ik als diëtist je niet op je vingers tikken en je al helemaal niet afbranden als je niet volgens de regels hebt gegeten. Mijn advies is namelijk geen dieet maar een di-eet-alles advies. Wel ga ik goudeerlijk naar je zijn. Je wilt niet weten welke excuses ik de laatste jaren van mijn cliënten heb moeten horen.

Jij hoort je bullshit niet, maar ik wel zoals: ‘Ja maar, ik had geen tijd’, ‘Jij weet echt niet hoe druk mijn leven is met hond/kat/kind’, ‘Ik ben gewoon geen doorzetter’, ‘Ik was zó verdrietig’. Ik hoor ze allemaal, ze helpen je alleen niet. Het zijn excuses om maar niet uit je comfortzone te komen. Als diëtist en coach hou ik je een spiegel voor. Het is aan jou om je gedrag te veranderen. Als jij wilt afvallen, dan heb je je eigen sh*t te regelen. Je doet het niet voor mij, je doet het voor jezelf. 


Ongetwijfeld word ik geraakt door jouw verhaal. Maar ik jank niet met je mee. Het helpt je niet verder. Klop daarvoor maar aan bij je vriendinnen. Klinkt dat hard? Nee, het klinkt als een coach waar jij al jaren naar verlangt en die jij nodig hebt als je blijvend wilt afvallen zonder dieet. Tijd om aan de slag te slaan, meld je vandaag nog aan voor de gratis 5 daagse mini-cursus: de knop om als je klaar bent met de teleurstelling van diëten en wilt gaan voor duurzaam resultaat.

Fases van verandering voor blijvend resultaat volgens diëtist Maud de Meern

Om blijvend resultaat te bereiken heb je drie fases te doorlopen:

  • Bewust worden
  • Bijstellen
  • Behouden

Je moet helder hebben wat jij zelf te veranderen hebt. Als je alles zomaar omgooit als je wilt afvallen, kijk je nooit jouw kernprobleem recht in de ogen. 


Wanneer je weet wat je te veranderen hebt, dan kun je concreet gaan bijstellen. Elke dag een klein beetje uit je comfortzone wint het van af en toe heel veel veranderen in 1 keer. Wat je waarschijnlijk eerder met andere diëten hebt gedaan. In het bijstellen houd je al rekening met het behouden van je resultaat. Hoe verander je jouw gewoonten op een manier die bij je past. Op die manier behoud je resultaat. Met eenmaal de nieuwe gezonde gewoonten en mindset in je systeem, start je weer opnieuw bij bewustworden, want ja je moet wel altijd je koppie erbij houden.


De samenvatting: wil je blijvend resultaat op de weegschaal dan heb je te focussen op je koppie en niet op je bord.


Afvallen is nooit het doel, wel het middel. Doe elke dag een klein beetje, want elke dag een klein beetje wint het altijd van af en toe heel veel. Stap stapsgewijs uit je comfortzone en ontdek wat jij nog te veranderen hebt om jouw resultaat blijvend te veranderen. Ga vandaag uit je comfortzone en plan jouw persoonlijke quickscan en call in met diëtist Maud de Meern.

Expert in

Coach Maud Diëtetiek Goed gevoed & Goed getraind

Leefstijl

Kwaliteit geregistreerd Diëtist

De fysieke sleutel om meer te genieten met minder gewicht

Coach Maud Mindset Goed gevoed & Goed getraind

Mindset

Master NLP Practitioner

De mentale sleutel 

voor blijvende verandering naar de zelfverzekerde versie van jezelf

Coach Maud Vertrouwen Goed gevoed & Goed getraind

Zelfvertrouwen

Master Tijdlijn Therapie

De emotionele sleutel voor een krachtig zelfbeeld & zelfvertrouwen

Versie één is beter dan versie geen

Niet morgen starten, maar vandaag!

Ik zet vandaag de knop om!

Voordelen van afvallen
met diëtist Maud uit de Meern:

  • Diëtist Maud van Goed gevoed & Goed getraind de Meern kijkt naar je totale leefstijl. Niet alleen naar je voeding en het cijfer op de weegschaal. Op basis van de vijf leefstijlfactoren besteden we aandacht aan jouw zelfzorg die jou in de basis helpt naar een gezond gewicht.
  • Je leert wat er nodig is om jou bereikte resultaat te behouden.
  • We werken niet naar je streefgewicht maar naar een gezond gewicht.
  • Je leert een gezonde relatie te creëren met eten. En je leert liever te zijn voor jezelf door een verandering in mindset.
  • We focussen op je koppie, waarbij we ook werken aan je zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld.
  • Je krijgt meer energie door kleine aanpassingen in je leefstijl, zodat je fit opstaat en voldaan gaat slapen.
  • We duiken in op emotie-eten en eetbuien, zodat je meer grip krijgt op je eetgedrag.
Diëtist De Meern | di-eet-alles methode | Goed gevoed & Goed getraind | Maud Bogers

Diëtist de Meern: waar aandacht is voor meer dan je gewicht

Sterker nog we houden je altijd scherp op je motivatie. We zijn geen stok achter de deur, want de verantwoordelijkheid van je resultaat ligt altijd bij jezelf. Zit je even in een dip, dan zijn wij er om je mindset een positieve boost te geven, zodat jij weer vol zelfvertrouwen verder kunt met het bereiken van je gezonde gewicht.  

Zelf doen of afvallen met diëtist de Meern

Waarschijnlijk is er een stemmetje in je koppie dat zegt: ja ik wil het toch eerst even zelf doen. Ik wil eerst zelf afvallen. Als dat niet lukt dan ga ik wel afvallen met een diëtist. 

En je maakt je zorgen of de investering in jezelf wel gaat helpen naar het resultaat dat je wilt, omdat je al zoveel hebt geprobeerd. Dat kan ik begrijpen. Heb je als eens voor de gein stil gestaan wat alle pogingen die je eerder hebt geprobeerd je al gekost hebben? En wat het je zal opleveren aan tijd en geld als je niet meer continu bezig bent met je eetkeuzes, maar kan genieten en kan focussen op andere zaken?

De keuze om te investeren in jezelf gaat je op de langere termijn meer opleveren dan zelf blijven aanklooien.  

Kom uit de miemeltaxi en pak de verantwoordelijkheid voor je eigen resultaat. Wil jij weten wat dit inhoud: meld je aan voor onze mini-cursus: de knop om voor vrouwelijke ondernemers die klaar zijn met de teleurstelling van diëten en willen gaan voor duurzaam resultaat

Diëtist De Meern | di-eet-alles methode | Goed gevoed & Goed getraind | Maud Bogers
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Het was een blijvende zoektocht naar wat ik fout deed in mijn voeding, tot de sessie met Maud
Crashdiëten werkten steeds maar voor korte tijd. Hier was ik klaar mee. Mijn doel was blijvend afvallen en écht mijn bewustzijn veranderen naar een gezonde leefstijl. Het was een blijvende zoektocht naar wat ik fout deed in mijn voeding, tot de sessie met Maud. Ik leerde te focussen op mijn gedrag, gewoonten en mindset. Door deze benadering maak ik nog dagelijks een geweldige groei. Mijn eetpatroon is precies zoals ik het wil met een gezond gewicht. Ik voel me weer lekker in mijn lijf en zelfverzekerd dat ik elk doel kan bereiken dat ik wil bereiken. Dank Maud voor je tips en het resetten van mijn mindset.
Nicolette

Gezond gewicht voor de rest van je leven

Je hebt te werken aan je mindset voor duurzaam resultaat. Leer hoe jij de knop om kunt zetten met onze  online mini-cursus. Je ontdekt de strategie om weg te gaan van teleurstelling en te bouwen naar meer zelfwaardering, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid; en dat voor de rest van je leven!

Speciaal voor ondernemende dames die al 100 pogingen hebben gedaan & grip willen krijgen op hun  gewicht, mindset & zelfbeeld.

50%
Inschrijven 4 daagse mini-cursus
Grip op je gewicht, zelfbeeld & zelfvertrouwen; en dat de rest van je leven
Direct aanmelden