Diëtist Vleuten | di-eet-alles methode | Goed gevoed & Goed getraind | Maud Bogers

Dietist Vleuten


Coaching voor vrouwelijke ondernemers.

Gefocust op vitaliteit, mindset & zelfvertrouwen,

zodat je lekker in je vel zit en kunt stralen!

Van vol lijf naar lekker wijf

Coaching voor vrouwelijke ondernemers.

Gefocust op vitaliteit, mindset & zelfvertrouwen,

zodat je lekker in je vel zit en kunt stralen!

Diëtist Vleuten | di-eet-alles methode | Goed gevoed & Goed getraind | Maud Bogers

1

Boek geschreven

10+

Jaar ervaring

200%

Enthousiasme

300+

Tevreden klanten

Afvallen met diëtist Vleuten is makkelijker dan alleen

Wil je graag een gezond gewicht en gezond afvallen met een diëtist in Vleuten? Misschien ben je al even op zoek naar een diëtist, omdat de eetschema’s en lijstjes je niet helpen. Afvallen met een diëtist is makkelijker dan zelf blijven proberen je eetgedrag te veranderen. 

Je leest hieronder de voordelen van afvallen met een diëtist. Tegenwoordig zijn er duizenden coaches,alleen zijn ze niet allemaal geschikt voor jou en jouw doelen. Op deze pagina lees je het verschil in de aanpak van een reguliere diëtist Vleuten & diëtist Maud. Voor blijvend resultaat op de weegschaal focust diëtist Maud op je koppie en niet op je bord.

Diëtist Vleuten | di-eet-alles methode | Goed gevoed & Goed getraind | Maud Bogers
Leukste diëtist van Nederland

Ervaring reguliere diëtist of diëtist Maud Vleuten

Diëtisten en voedingscoaches worden vaak een beetje als ‘eng’ en ‘streng’ gezien. Je kent ze wel. Van die types die fronsend boven hun brilletje je eetdagboek bestuderen. Je bent al met klotsende oksels naar de afspraak gegaan en denkt alleen maar aan die gevulde koek die je op woensdag bij de koffie nam. En die ene ons die je bent afgevallen komt natuurlijk ook niet in de buurt van het doel dat de diëtist je had gesteld. Een nachtmerrie waar je eigenlijk liever niet nog een keer in wil belanden. 


Nu verwacht je natuurlijk dat ik beweer heel lief voor je te zijn als diëtist. Nope. Streng zijn als diëtist moet. Al tik ik je als diëtist niet op je vingers en ik brand je al helemaal niet af als je niet precies volgens de regels hebt gegeten. Mijn advies is namelijk geen dieet maar een di-eet-alles advies. Wel ben ik goudeerlijk naar je. 

Er is geen bullshitexcuus dat ik niet heb gehoord de laatste jaren. ‘Ja maar, ik had geen tijd’, ‘Jij weet echt niet hoe druk mijn leven is met hond/kat/kind’, ‘Ik ben gewoon geen doorzetter’, ‘Ik was zó verdrietig’. Ik begrijp ze allemaal,maar ze helpen je niet. Het zijn excuses om maar niet uit je comfortzone te komen. Als diëtist en coach houd ik je een spiegel voor. Het aan jou om je gedrag te veranderen. Als jij wilt afvallen, dan heb je je eigen sh*t te regelen. Je doet het niet voor mij, je doet het voor jezelf. 


Ongetwijfeld word ik geraakt door jouw verhaal. Maar ik jank niet met je mee. Het helpt je niet verder. Klop daarvoor maar aan bij je vriendinnen. Klinkt dat hard? Nee, het klinkt als een diëtist waar jij al jaren naar verlangt.

Waarom afvallen met diëtist

van Goed gevoed & Goed getraind Vleuten?

Afvallen is nooit het doel maar het middel. Jouw doel is om te bouwen naar een gezonde energieke leefstijl waarbij jij lekker in je vel zit. Wij helpen je als diëtist en leefstijltrainer bij het afvallen. Veel diëtisten kijken puur naar de cijfers. De weegschaal bepaalt jouw resultaat. Ze sturen je op een koolhydraat arm dieet, maar jij hebt al bewezen dat dit enkel een jojo-resultaat oplevert. 


Door enkel naar je eetpatroon te kijken, verander je tijdelijk je gedrag. Om dat vol te houden heb je wilskracht nodig en deze raakt op een gegeven moment op. Je pakt je oude patroon weer op denkt terug aan de diëtist die je ook niet kon helpen.

Waar een reguliere diëtist vooral focust op je bord (wat je wel en niet mag eten), kijkt diëtist Maud Vleuten juist naar je mindset. 


Waar komen jouw huidige patronen vandaan. Waarom doe je wat je doet? En hoe komt het dat alles zo op de automatische piloot gaat. Maud duikt in op jouw valkuilen door de kern aan te pakken. Wanneer je de focus afhaalt van je bord en gaat focussen op je koppie, dan maak je de switch die nodig is om blijvend af te vallen. Je gaat aan de slag met het verbeteren van gezondheid op alle gebieden: voeding, beweging, ontspanning, routine en mindset. 

Naast het bouwen aan een gezonde leefstijl gaan we aan de slag met het beeld dat jij hebt van jezelf. Merk je op dat je jezelf onbewust aan het afzeiken bent? Dan waardeer je jezelf waarschijnlijk minder dan een ander. Je zet jezelf niet zo snel op nummer 1 en je doet liever iets voor een ander dan voor jezelf. Als je graag wilt bouwen naar een gezond gewicht en wilt afvallen met Maud, de diëtist Vleuten, dan is dit een belangrijk aspect. 


Wanneer je bent afgevallen bent onder begeleiding van je diëtist en je jouw gezonde gewicht hebt bereikt, verwacht niet dat je dan automatisch zelfvertrouwen hebt. Zelfvertrouwen staat niet gelijk aan het hebben van een gezond gewicht of afvallen. Hier heb je apart aan te werken, daarom nemen wij dit mee in onze di-eet-alles training wanneer je gaat afvallen. 

Versie één is beter dan versie geen

Niet morgen starten, maar vandaag!

Ik zet vandaag de knop om!

Expert in

Coach Maud Diëtetiek Goed gevoed & Goed getraind

Leefstijl

Kwaliteit geregistreerd Diëtist

De fysieke sleutel om meer te genieten met minder gewicht

Coach Maud Mindset Goed gevoed & Goed getraind

Mindset

Master NLP Practitioner

De mentale sleutel 

voor blijvende verandering naar de zelfverzekerde versie van jezelf

Coach Maud Vertrouwen Goed gevoed & Goed getraind

Zelfvertrouwen

Master Tijdlijn Therapie

De emotionele sleutel voor een krachtig zelfbeeld & zelfvertrouwen

Voordelen van afvallen
met diëtist Maud uit Vleuten:

  • Bij diëtist Maud van Goed gevoed & Goed getraind in Vleuten wordt naar je totale leefstijl gekeken, niet alleen je voeding en het cijfer op de weegschaal. Op basis van de vijf leefstijlfactoren wordt aandacht besteed aan jouw zelfzorg die jou helpt naar een blijvend gezond.
  • Je leert wat er nodig is om jou bereikte resultaat te behouden.
  • We werken niet naar je streefgewicht maar naar een gezond gewicht.
  • Je leert een gezonde relatie te creëren met eten. En je leert liever te zijn voor jezelf door een verandering in mindset.
  • We focussen op je koppie, waarbij we ook werken aan je zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld.
  • Je krijgt meer energie door kleine aanpassingen in je leefstijl, zodat je fit opstaat en voldaan gaat slapen.
  • We duiken in op emotie-eten en eetbuien, zodat je meer grip krijgt op je eetgedrag.
Diëtist Vleuten | di-eet-alles methode | Goed gevoed & Goed getraind | Maud Bogers

Geen dieet bij diëtist Maud Vleuten

Bij Goed gevoed & Goed getraind wordt er niet gefocust op een dieet. Wellicht klinkt dat jou raar in de oren. Als je wilt afvallen, moet je toch een dieet volgen? Diëtist Maud denkt hier anders over. Om de simpele reden dat je een dieet maar voor een tijdje volgt. Even snel alles omgooien, maar niet werkelijk induiken op de kernproblemen waarom jij het gedrag doet wat je doet. Waarom jij die eetbuien blijft hebben als je wel iets lekkers in huis hebt. Waarom je steeds terugvalt in oude patronen. 


Je wordt door de diëtist Maud geholpen met het vinden van een balans in je manier van leven. Wil je blijvend resultaat op de weegschaal, dan moet je uiteraard aanpassingen maken in je eetpatroon. Niet minder belangrijk is kijken naar de totale zelfzorg, jouw zelfwaardering, zelfvertrouwen en hoe zelfverzekerd jij je voelt met en in je lijf. 


Geen dieet. Wel een di-eet-alles mindset voor blijvend resultaat. Wil jij weten wat dit inhoud: meld je aan voor onze mini-cursus: in 5 dagen de knop om voor vrouwelijke ondernemers die klaar zijn met de teleurstelling van diëten en willen gaan voor duurzaam resultaat

Zelf doen of afvallen met een diëtist Vleuten

Waarschijnlijk is er een stemmetje in je koppie dat zegt: ja ik wil het toch eerst even zelf doen. Ik wil eerst zelf afvallen. Als dat niet lukt dan ga ik wel afvallen met een diëtist. 


Je maakt je zorgen of de investering in jezelf wel gaat helpen naar het resultaat dat je wilt, omdat je al zoveel hebt geprobeerd. Dat kan ik begrijpen. Heb je al eens uitgerekend wat al je eerdere pogingen je gekost hebben? En wat het je zal opleveren aan tijd en geld als je niet meer continu bezig bent met je eetkeuzes, maar kan genieten en kan focussen op andere zaken?


De keuze om te investeren in een goede keuzes gaat je op de langere termijn meer opleveren dan zelf te blijven aanklooien.


Kom uit de miemeltaxi en pak je verantwoordelijkheid voor je eigen resultaat. Wil je weten waar jij aan te werken hebt om een gezond gewicht te bereiken en je weer zelfverzekerd te voelen? Plan vandaag jouw quickscan en persoonlijke call met Maud. 

Diëtist Vleuten | di-eet-alles methode | Goed gevoed & Goed getraind | Maud Bogers
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Het was een blijvende zoektocht naar wat ik fout deed in mijn voeding, tot de sessie met Maud
Crashdiëten werkten steeds maar voor korte tijd. Hier was ik klaar mee. Mijn doel was blijvend afvallen en écht mijn bewustzijn veranderen naar een gezonde leefstijl. Het was een blijvende zoektocht naar wat ik fout deed in mijn voeding, tot de sessie met Maud. Ik leerde te focussen op mijn gedrag, gewoonten en mindset. Door deze benadering maak ik nog dagelijks een geweldige groei. Mijn eetpatroon is precies zoals ik het wil met een gezond gewicht. Ik voel me weer lekker in mijn lijf en zelfverzekerd dat ik elk doel kan bereiken dat ik wil bereiken. Dank Maud voor je tips en het resetten van mijn mindset.
Nicolette

Gezond gewicht voor de rest van je leven

Je hebt te werken aan je mindset voor duurzaam resultaat. Leer hoe jij de knop om kunt zetten met onze  online mini-cursus. Je ontdekt de strategie om weg te gaan van teleurstelling en te bouwen naar meer zelfwaardering, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid; en dat voor de rest van je leven!

Speciaal voor ondernemende dames die al 100 pogingen hebben gedaan & grip willen krijgen op hun  gewicht, mindset & zelfbeeld.

50%
Inschrijven 4 daagse mini-cursus
Grip op je gewicht, zelfbeeld & zelfvertrouwen; en dat de rest van je leven
Direct aanmelden