Afvallen Utrecht | di-eet-alles methode | Hulp bij afvallen | Maud Bogers

Hulp bij afvallen Utrecht


Coaching voor vrouwelijke ondernemers.

Gefocust op vitaliteit, mindset & zelfvertrouwen,

zodat je lekker in je vel zit en kunt stralen!

Van vol lijf naar lekker wijf

Coaching voor vrouwelijke ondernemers.

Gefocust op vitaliteit, mindset & zelfvertrouwen,

zodat je lekker in je vel zit en kunt stralen!

Afvallen Utrecht | di-eet-alles methode | Goed gevoed & Goed getraind | Maud Bogers

1

Boek geschreven

10+

Jaar ervaring

200%

Enthousiasme

300+

Tevreden klanten

Hulp bij afvallen Utrecht

Voor afvalhulp in Utrecht ben je bij Goed gevoed & Goed getraind op de juiste plek. Het is dapper als je hulp zoekt bij het afvallen. Wanneer je in Utrecht of omgeving woont is Maud je ideale coach & diëtist. Misschien wil je al voor langere tijd afvallen, maar het lukt je maar niet. Graag helpt de coach in Utrecht je om de knop om te zetten. Dat is namelijk nodig om duurzaam een gezond gewicht te behouden. Maud helpt dames van een vol lijf naar een lekker wijf, door van afvallen & eten een feestje te maken. Ben jij klaar om uit de rollercoaster van angst, frustratie en schaamte van je lijf te stappen? Met de di-eet-alles methode focussen we op je koppie en niet op je bord. We pakken de kernproblemen aan en duiken in op je eetgedrag & mindset.


Ben jij gefrustreerd over het continue mislukken van afvalpogingen. Schaam je je  voor je lichaam en je uitstelgedrag? Precies dat zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen niet verbeterd. Je verschuilt je achter grote kleren en stelt je acties uit. In de avond ga je de fout in en je denkt: ik start morgen wel weer. Afvallen kost veel te veel energie en tot overmaat van ramp leg je er weer de bijl bij neer en wordt je nog bozer op jezelf. Als je jezelf herkent in deze gevoelens, dan is het nu klaar! Want ook jij kunt de knop omzetten voor duurzaam resultaat. Meld je aan voor de mini-cursus: de knop om, zodat jij makkelijk hulp bij afvallen krijgt van Maud.

Afvallen Utrecht | di-eet-alles methode | Hulp bij afvallen | Maud Bogers

Effectieve hulp bij afvallen in Utrecht

Als je hulp bij afvallen in Utrecht wilt en wil jij graag de knop om, dan zit jij nu op dit moment goed. Maud geeft je in 5 dagen die effectieve hulp bij afvallen met haar mini-cursus: de knop om. In 5 dagen de knop om voor vrouwelijke ondernemers die klaar zijn met de teleurstelling van diëten en willen gaan voor duurzaam resultaat.

 Het is nodig om je mindset te veranderen. Je hebt je overtuigingen te veranderen van belemmerend naar helpend. Positieve overtuigingen die je helpen te groeien naar de gezondere versie van jezelf. Naast de negatieve gedachten en pakken we ook de negatieve en belemmerende gevoelens los te laten. Schaamte, angst, schuld en verdriet dat het maar niet lukt. Doorbreken door die negatieve patronen helpt je om te groeien naar de krachtige, zelfverzekerde vrouw.


Wat heb jij nodig? Wat verwachten we van jou? In de eerste plaats tijd en geduld. Daarnaast een open houding voor veranderingen en aanpassingen in je leven. Tenslotte is het de bedoeling dat je een concreet doel hebt. Daarmee gaan we aan de slag in de mini-cursus, zodat jij de knop nu écht om hebt. Op deze manier investeer je echt in jouw vitaliteit: fysiek, mentaal en emotioneel.


Afvallen is namelijk nooit het doel en wel het middel om je weer zelfverzekerd te voelen. Wil jij weer trots zijn op jezelf en met vertrouwen in de spiegel kijken? Je kan vandaag nog beginnen door je aan te melden voor de mini-cursus, waarin je transformeert van totale teleurstelling naar grip op je gewicht en meer zelfwaardering, zelfvertrouwen en zelfverzekerd; en dat voor de rest van je leven.

Afvallen Utrecht volgens de Di-Eet-Alles Methode

Genieten zonder schuldgevoel

De weegschaal bepaalt niet meer hoe jij je voelt & vreetbuien zijn voortaan verleden tijd
Met plezier jezelf op de eerste plaats zetten | Goed gevoed & Goed getraind

Met plezier jezelf op de eerste plaats zetten

Verandering van je leefstijl en meer vertrouwen in de spiegel (dus geen dieet!)
Resultaat behouden op lange termijn | Goed gevoed & Goed getraind

Resultaat behouden op lange termijn

Nooit meer teleurgesteld in jezelf of gefrustreerd over eten & afvallen.

null

Versie één is beter dan versie geen

Niet morgen starten, maar vandaag!

Ik zet vandaag de knop om!

‘’IK HEB AL ZOVEEL GEPROBEERD. WAAROM ZOU JOUW DI-EET-ALLES-METHODE WEL WERKEN?’’

In het di-eet-alles vitaal programma is er 1 op 1 aandacht. Geen groep met 100 mensen & alles zelf uitvogelen. Wel diepgang in een-op-een sessies. Praktisch en actiegericht aan de slag! We focussen niet op je bord maar op je koppie. Huidige dieetpatronen doorbreken & systematisch werken aan nieuwe gewoonten en overtuigingen voor een gezond lijf met zelfvertrouwen. We gaan tot de kern. Je verliest je niet meer in details van calorieën tellen en foodtrends. We kijken samen naar het totaalplaatje en je leert over jouw valkuilen te springen. Er is aandacht voor emoties, zelfzorg, zelfbeeld en zelfvertrouwen.


Schrijf je in voor de mini-cursus: de knop om. Transformeer van totale teleurstelling naar zelfvertrouwen met een gezond gewicht.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Het was een blijvende zoektocht naar wat ik fout deed in mijn voeding, tot de sessie met Maud
Crashdiëten werkten steeds maar voor korte tijd. Hier was ik klaar mee. Mijn doel was blijvend afvallen en écht mijn bewustzijn veranderen naar een gezonde leefstijl. Het was een blijvende zoektocht naar wat ik fout deed in mijn voeding, tot de sessie met Maud. Ik leerde te focussen op mijn gedrag, gewoonten en mindset. Door deze benadering maak ik nog dagelijks een geweldige groei. Mijn eetpatroon is precies zoals ik het wil met een gezond gewicht. Ik voel me weer lekker in mijn lijf en zelfverzekerd dat ik elk doel kan bereiken dat ik wil bereiken. Dank Maud voor je tips en het resetten van mijn mindset.
Nicolette

Hulp bij afvallen Utrecht: 3 Fases voor verandering

Om blijvend resultaat te bereiken heb je drie fases te doorlopen:

 • Bewust worden
 • Bijstellen
 • Behouden 

Ten eerste moet je zelf helder hebben wat jij te veranderen hebt, bewust te worden. Als je random alles gaat om gooien om maar af te vallen, kijk je dus nooit het kernprobleem in de ogen aan. Je pakt dus nooit de echte oorzaak van het probleem aan. Wanneer je weet wat je te veranderen hebt, dan kun je concreet gaan bijstellen. Elke dag een klein beetje uit je comfortzone. Elke dag een klein beetje, want elke dag wint het altijd van af en toe heel veel. Wat je waarschijnlijk eerder met andere diëten hebt gedaan. 

In het bijstellen houd je al rekening met het behouden van je resultaat. Hoe ga jij jouw gewoonten op zo’n manier veranderen dat het bij je past, maar ook bij je blijft plakken en passen. Op die manier behoud je resultaat. Eenmaal de nieuwe gezonde gewoonten en mindset in je systeem, start je weer opnieuw bij bewustworden, want ja je moet wel altijd je koppie erbij houden.

Een kort (crash)dieet helpt je alleen bij het bijstellen van je gedrag op korte termijn. Waarom jij terugvalt in oude patronen en weer kilo’s aankomt, komt doordat je niet naar jouw patronen hebt gekeken. In onze di-eet-alles methode duiken we in op de denkpatronen en waarden & overtuigingen die jij hebt over jezelf en je lijf. Jouw kijk op afvallen die je nu niet helpt en hoe we díe juist kunnen veranderen. Zodat jij weer kan genieten van eten zonder strijd en weer trost in de spiegel kan kijken vol zelfvertrouwen. 

Expert in

Coach Maud Diëtetiek Goed gevoed & Goed getraind

Leefstijl

Kwaliteit geregistreerd Diëtist

De fysieke sleutel om meer te genieten met minder gewicht

Coach Maud Mindset Goed gevoed & Goed getraind

Mindset

Master NLP Practitioner

De mentale sleutel 

voor blijvende verandering naar de zelfverzekerde versie van jezelf

Coach Maud Vertrouwen Goed gevoed & Goed getraind

Zelfvertrouwen

Master Tijdlijn Therapie

De emotionele sleutel voor een krachtig zelfbeeld & zelfvertrouwen

Hoe werkt de afvalhulp in Utrecht?

Hoe werkt deze hulp bij afvallen in Utrecht? In ieder geval niet door in 1 keer alles op zijn kop te zetten. Dat gaat niet werken. We doen daarom alles stap voor stap. Het zou kunnen dat je die werkwijze in eerste instantie niet prettig vindt. Jij wilt tenslotte direct resultaat. En ja, hoe lang duurt dat met steeds een klein stapje? Toch bewijst de praktijk dat je juist op deze manier blijvende resultaten boekt.


Je kent de gedachte wel, als ik 10 kilo ben afgevallen dan voel ik me zelfverzekerd. Afvallen staat niet gelijk aan groei in zelfvertrouwen. Een stapsgewijs verandering in je mindset bereik je door te focussen op 2 aspecten: zelfbewustzijn en zelfbeheersing. Wanneer jij bewust bent van jouw ‘di-eet’patronen dan kun je gericht aan de slag om de kern aan te pakken. Die aanpak is training op het gebied van zelfbeheersing. Blijven oefenen tot je competent bent in de vaardigheid die jij wilt trainen en die jou helpt om een gezond gewicht te behouden. 


Kilo’s afvallen staat niet gelijk aan het creëren van meer zelfvertrouwen. Wanneer jij een gezond gewicht hebt ga jij je gegarandeerd beter in je vel zitten. Zelfvertrouwen is dat wat je krijgt wanneer je handelt naar wat jij belangrijk vind, oftewel jouw kernwaarden. Dit is een hele andere berg om te beklimmen. Je roept ik wil afvallen, je verlangen is meer zelfvertrouwen. 

Met dit verlangen naar zelfvertrouwen komt een andere aanpak. In onze di-eet-alles methode is het doel niet afvallen maar het creëren van een staat van zelfverzekerdheid. Daarbij word je gecoacht op de 4 cirkels van zelfontplooiing: Zelfzorg, Zelfwaardering, Zelfvertrouwen, Zelfverzekerd. 


Geen dieet. Wel een di-eet-alles mindset voor blijvend resultaat. Wil jij weten wat dit inhoud: meld je aan voor onze mini-cursus: de knop om voor vrouwelijke ondernemers die klaar zijn met de teleurstelling van diëten en willen gaan voor duurzaam resultaat

Afvallen Utrecht | di-eet-alles methode | Hulp bij afvallen | Maud Bogers

Hulp bij afvallen Utrecht meer dan een dieet(advies)

Je hoeft nooit meer te diëten. Geen dieet. Wel di-eet-alles. Met onze methode creëer je een ijzersterke mindset en een liefdevolle relatie met eten en jouw lijf.  


Hoe zou het voor jou zijn als je…

 • Nooit meer eetbuien of een schuldgevoel hebt door wat je eet
 • De weegschaal niet meer bepaald hoe jij je voelt
 • Trots bent als je in de spiegel kijkt vol zelfvertrouwen
 • Kan vertrouwen op jezelf en je lijf omdat jij voor jezelf zorgt.
 • Niet vastgeklampt zit aan eetmenu’s maar zelf kan bepalen wat je eet
 • Voluit kan genieten van minder voedzame producten, zonder schaamte, teleurstelling of afkeuring

Diëten is voor even, jouw gewoonten veranderen voor altijd. Wil je blijvend resultaat op de weegschaal dan heb je te focussen op je koppie en niet op je bord. Afvallen is nooit het doel, wel het middel. Doe elke dag een klein beetje, want elke dag een klein beetje wint het altijd van af en toe heel veel. Stap stapsgewijs uit je comfortzone en ontdek wat jij nog te veranderen hebt om jouw resultaat blijvend te veranderen. Ga vandaag uit je comfortzone en doe mee met de mini-cursus: de knop om met coach Maud.

Inschrijven mini-cursus

Hulp bij afvallen Utrecht in de grootste vorm

van zelfontplooiing en zelfontwikkeling

De di-eet-alles training is volledig gefocust op mindset verandering. Jouw werkelijke doel is om je weer zelfverzekerd voelen in je lijf en voor de spiegel! Daarvoor hebben we jouw huidige patronen te doorbreken. In te duiken op jouw eetgedrag en de koppeling met jouw mindset. Hoe jij denkt en leeft rondom het onderwerp afvallen en diëten. Om dat hogere doel te bereiken werken we samen aan jouw vier cirkels van:

 • Zelfzorg
 • Zelfwaardering
 • Zelfvertrouwen
 • Zelfverzekerd zijn

Zelfzorg is de basis voor een gezonde leefstijl en zelfvertrouwen

Met gezonde voeding, dagelijkse beweging, rust in je hoofd, routine en met de goede mindset leg je de basis voor een fit en mentaal sterk gestel. Zelfwaardering draait om jouw zelfbeeld; dat wat je ziet in je spiegel. Zelfvertrouwen groeit door dagelijks te doen wat jij belangrijk vindt. Als kers op de taart werken we aan jouw zelfverzekerdheid. Jij weet wat je wilt en je hebt vertrouwen dat je jouw doelen kunt bereiken.

 

Gezond gewicht voor de rest van je leven

Je hebt te werken aan je mindset voor duurzaam resultaat. Leer hoe jij de knop om kunt zetten met onze  online mini-cursus. Je ontdekt de strategie om weg te gaan van teleurstelling en te bouwen naar meer zelfwaardering, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid; en dat voor de rest van je leven!

Speciaal voor ondernemende dames die al 100 pogingen hebben gedaan & grip willen krijgen op hun  gewicht, mindset & zelfbeeld.

50%
Inschrijven 4 daagse mini-cursus
Grip op je gewicht, zelfbeeld & zelfvertrouwen; en dat de rest van je leven
Direct aanmelden