Diëtist Utrecht | di-eet-alles methode | Goed gevoed & Goed getraind | Maud Bogers

Online afvallen coach


Coaching voor vrouwelijke ondernemers.

Gefocust op vitaliteit, mindset 

& zelfvertrouwen, zodat je lekker

 in je vel zit en kunt stralen!

Van vol lijf naar lekker wijf

Coaching voor vrouwelijke ondernemers.

Gefocust op vitaliteit, mindset & zelfvertrouwen,

zodat je lekker in je vel zit en kunt stralen!

1

Boek geschreven

10+

Jaar ervaring

200%

Enthousiasme

300+

Tevreden klanten

Persoonlijke afval coach online

Kom je er niet meer uit? Zie je door de honderden diëten en coaches jouw juiste plan niet meer? Ben je klaar met tegenvallende resultaten? Dan wordt het tijd voor een gerichte en een persoonlijke afval coach online met concrete doelen. 


Wij van Goed gevoed & Goed getraind bieden persoonlijke coaching met een online trainingsprogramma. In onze Di-Eet-Alles Vitaal programma word je individueel begeleid naar jouw gezonde gewicht. De persoonlijke coaching maakt dat we dieper in kunnen gaan op jouw specifieke doelen en valkuilen, zodat jij makkelijker jouw doelen bereikt. 


Moeite met kiezen welke coach voor jou het beste werkt?


Lees hier de do's en don'ts over een online afval coach en online afvalprogramma’s. Na het lezen weet jij precies welke coaching bij jou past en kun je de eerste stap zetten voor blijvend resultaat.

Diëtist Utrecht | Di-eet-alles Methode | Goed gevoed & Goed getraind Maud Bogers

Waarom hulp van voedingsdeskundige Utrecht?

Ben je op dit moment op zoek naar een goede coach online of offline, dan kun je met de volgende aspecten rekening houden. Ik heb de voordelen en de nadelen om af te vallen met een online coach voor je op een rijtje gezet.


Voordelen van online coaching

 • Tijdbesparing. Je piept makkelijk persoonlijke afspraken in de agenda. Deze zijn ook onder werktijd te plannen. Scheelt weer vrije tijd. Je baas is vast blij dat jij aan je gezondheid werkt.
 • Alles op je eigen tempo. Bevat de online coaching ook een online programma met lessen, dan kun je zelf bepalen wanneer jij aan de slag gaat. Je bent veel flexibeler in het stellen van je eigen doelen, zodat je het nog meer op jouw tempo kunt doen.
 • Je hebt alleen internet nodig. En internet is tegenwoordig overal te krijgen, ook in het buitenland. Dus geen excuus meer om niet aan de slag te gaan met jouw online coaching of trainingslessen. Altijd en overal kun jij aan de slag met jouw gezondheid.
 • Het scheelt reistijd en-kosten.  Je hoeft niet meer op en neer, dit bespaart veel tijd die je ook kunt gebruiken om met je doelen aan de slag te gaan.
 • Het scheelt reistijd en-kosten.  Je hoeft niet meer op en neer, dit bespaart veel tijd die je ook kunt gebruiken om met je doelen aan de slag te gaan.
 • Makkelijker in te plannen. Je hoeft geen vrij meer te pakken om naar een coach te gaan, je plant makkelijker en sneller online een afspraak dan fysiek.
 • Mogelijkheid om calls op te nemen en terug te luisteren. Soms komen er veel tips en tricks op je af. Bij online coaching gesprekken is er altijd de mogelijkheid om gesprekken op te nemen, zodat jij altijd nog een keer jouw handige tips kan terugluisteren.


Nadelen van online coaching

 1. Je hebt geen fysieke afspraak. Ben je iemand die persoonlijk contact echt een vereiste vind, dan is online coaching niks voor jou.
 2. Je moet altijd een goede internetverbinding hebben. Gelukkig heeft iedereen dit tegenwoordig wel overal.
 3. Je moet kunnen bellen in een rustige omgeving. Wanneer je in een ruimte zit met veel geroezemoes op de achtergrond kan het niet fijn werken voor de coach waarmee je belt. Zelf kun je dan ook niet het maximale uit de coaching halen.

Goed Gevoed & Goed Getraind werkt volledig online. Wil jij weten of onze coaching iets is voor jou? Meld je hier aan voor onze mini-cursus. Hierin leer jij hoe jij ook van afvallen en eten een feestje kan maken. 

Versie één is beter dan versie geen

Niet morgen starten, maar vandaag!

Ik zet vandaag de knop om!

Expert in

Coach Maud Diëtetiek Goed gevoed & Goed getraind

Leefstijl

Kwaliteit geregistreerd Diëtist

De fysieke sleutel om meer te genieten met minder gewicht

Coach Maud Mindset Goed gevoed & Goed getraind

Mindset

Master NLP Practitioner

De mentale sleutel 

voor blijvende verandering naar de zelfverzekerde versie van jezelf

Coach Maud Vertrouwen Goed gevoed & Goed getraind

Zelfvertrouwen

Master Tijdlijn Therapie

De emotionele sleutel voor een krachtig zelfbeeld & zelfvertrouwen

Verschillen: Online afvallen met coach VS online afvallen met programma

Zoek jij een afval coach online, dan word je overweldigd met resultaten op het internet. Maar wat past nu het beste bij jou en jouw wensen? De eerste keuze die je te maken hebt is de volgende:

Wil jij een persoonlijke coach die zich specifiek richt op jouw situatie of wil je een algemene online cursus volgen? Voor beide is iets te zeggen. 


Een online coach programma is een online leeromgeving, waar jij zelfstandig lessen kunt volgen. Zie het als een cursus die je in een paar uur, dagen of weken kunt afronden. Deze zijn niet op maat gemaakt en dus niet te vergelijken met een persoonlijke coach.

Voordelen & nadelen online coach programma

Voordelen online coach programma

 • Gemakkelijk om in je eigen tijd te voltooien.
 • Je kan ontzettend veel kennis opdoen van een bepaald onderwerp.
 • Leerzaam tot bepaalde hoogte.

Nadelen van een online coach programma:

 1. Je krijgt geen persoonlijk advies, alles is gestandaardiseerd. Je moet dus zelf heel goed de conclusie trekken wat bij jou past. Plus je moet heel goed weten of alle basisadviezen wel op jou van toepassing zijn.
 2. Jouw persoonlijke valkuilen komen niet aan bod. Een computer of een cursus weet niet welke valkuilen jij werkelijk hebt. Ja het is met een test te achterhalen, maar dan nog zijn de tips uit die test nooit persoonlijk op jou geschreven.
 3. De theorie is nooit de praktijk. Alle tips zijn handig in theorie, maar op het voor jou gaat werken in de praktijk, dan heb je zelf te ondervinden. Een online training helpt je dus maar op zekere hoogte, de rest moet je toch echt zelf doen.
 4. Geen persoonlijke feedback. Iedereen loopt wel een keer vast. Mocht er een helpdesk zijn, dan is dat fijn, alleen verwacht daar niet te veel van. Vooral bij grote bedrijven ben jij een nummertje en zul je nooit kwalitatief goed advies krijgen, let hierop!
 5. Je moet veel discipline hebben om de training af te ronden. Veel online coach programma’s vragen enorm veel discipline om alles goed uit te voeren. Zonder sturing van een professional kun je snel de moed opgeven, simpelweg omdat je afgeleid bent of wordt.
 6. Geen coaching wanneer het even tegen zit. We komen allemaal een keer op dat punt dat je je motivatie kwijt bent. Juist dan heb je een coach nodig die je mindset van negatief naar positief weet om te turnen. Een online programma zal dit niet voor je doen.
Diëtist Utrecht | Di-eet-alles Methode | Goed gevoed & Goed getraind Maud Bogers
null

Wij bieden liever beide

Het succes van de aanpak van Goed Gevoed en Goed getraind: wij combineren persoonlijke online coaching met een online coachingsprogramma. Online 1 op 1 aandacht en online lessen om het optimale resultaat te bereiken. In ons Di-Eet-Alles vitaal programma word je individueel begeleid naar jouw gezonde gewicht. De persoonlijke coaching maakt dat we dieper in kunnen gaan op jouw specifieke doelen en valkuilen, zodat jij makkelijker jouw doelen bereikt. 


Wil je de eerste stap zetten en ervaren hoe het is om een online coaching gesprek te hebben? Meld je aan voor onze mini-cursus: de knop om voor vrouwelijke ondernemers die klaar zijn met de teleurstelling van diëten en willen gaan voor duurzaam resultaat

Online afvallen: coach of diëtist

Welke coach zoek jij? Houd er rekening mee dat iedereen zichzelf coach mag noemen, het is geen beschermde titel. Je kunt een opleiding van 1 dag doen en dan ben ook jij coach. Een diëtist is een ander verhaal. Dit is een beschermde titel waar je de vierjarige HBO-studie Voeding & Diëtetiek voor moet hebben afgerond. 


Doe altijd een check bij de opleidingen van je coach. Hoe goed kan de coach jou werkelijk helpen bij jouw probleem?


Als diëtist & leefstijl trainer ben ik gecertificeerd om je precies te vertellen wat je moet eten. Ik ben er alleen van overtuigd dat dit niet is wat je zoekt. Jij weet namelijk dondersgoed dat chips ongezond is en fruit en groenten gezond. Maar hoe kan het dan toch zo moeilijk zijn om het juiste te kiezen? Daar help ik je bij door te focussen op je koppie en niet op bord. 

Binnen Goed goed gevoed & Goed getraind kijken we verder dan alleen datgene wat je eet. We gaan tot de kern. Kijken naar het totaalplaatje, waardoor valkuilen worden getackeld door aandacht voor eetgedrag, emoties, zelfzorg, zelfbeeld en zelfvertrouwen. Geen dieet. Wel een di-eet-alles mindset voor blijvend resultaat. Wil jij weten wat dit inhoud: meld je aan voor onze mini-cursus: de knop om voor vrouwelijke ondernemers die klaar zijn met de teleurstelling van diëten en willen gaan voor duurzaam resultaat

Diëtist Utrecht | Di-eet-alles Methode | Goed gevoed & Goed getraind Maud Bogers
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Het was een blijvende zoektocht naar wat ik fout deed in mijn voeding, tot de sessie met Maud
Crashdiëten werkten steeds maar voor korte tijd. Hier was ik klaar mee. Mijn doel was blijvend afvallen en écht mijn bewustzijn veranderen naar een gezonde leefstijl. Het was een blijvende zoektocht naar wat ik fout deed in mijn voeding, tot de sessie met Maud. Ik leerde te focussen op mijn gedrag, gewoonten en mindset. Door deze benadering maak ik nog dagelijks een geweldige groei. Mijn eetpatroon is precies zoals ik het wil met een gezond gewicht. Ik voel me weer lekker in mijn lijf en zelfverzekerd dat ik elk doel kan bereiken dat ik wil bereiken. Dank Maud voor je tips en het resetten van mijn mindset.
Nicolette

Online afvallen: coach en traject dat bij jou past

Wil je blijvend resultaat op de weegschaal dan hebben we dus te focussen op je koppie en niet op je bord. Er zijn drie fases waar ik jou in coach om blijvend resultaat te creëren, zodat jij niet alleen een gezond bereikt maar ook behoud. Dit zijn de fases: 

 • Fase 1: bewust worden
 • Fase 2: bijstellen
 • Fase 3: behouden

In de eerste fase gaan we in op je lijnverleden en kijken we hoe het op dit moment gaat. Hoe ziet je dagindeling eruit met betrekking tot voeding en beweging? Wat doe jij om te ontspannen? En hoe ‘normaal’ is het om goed voor jezelf te zorgen? In het di-eet-alles werkboek hou je alles bij. De opdrachten en vragen helpen je om inzicht te krijgen in je eetpatroon, maar ook in dat wat je graag anders zou willen. Dat scherpe doel gaat mee naar fase twee.

In fase twee nemen we jouw gewoonten nog verder onder de loep en zetten we stappen op weg naar jouw doel. En dat is doorgaans niet dat lagere getal op de weegschaal. In fase twee leer ik je juist van jezelf te houden zoals je bent. Met al je mooie en minder mooie eigenschappen en ook met die teveel kilo’s die je nu wellicht met je meedraagt. Niet met het doel om daar niets aan te doen, maar om vanuit zelfliefde een betere versie van jezelf te worden. Het leefstijl veranderboek neemt je mee in alle stappen in deze fase. Het is een fantastisch werkboek dat je voortdurend scherp houdt. Ook is het een mooi naslagwerk om in terug te bladeren als je moeite hebt om op koers te blijven. Dan kun je met trots terugkijken op wat je al bereikt hebt.

In de laatste fase bouwen we verder aan je zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid. Je weet dan inmiddels wat voor jou belangrijk is en wat je hogere doelen zijn. Je leert in deze fase hoe je daar naar kunt handelen en verantwoordelijkheid over kunt nemen. Je hebt vertrouwen in jezelf en voelt dat het je dit keer lukt om je doel te bereiken en te behouden!

In de tussentijd sta ik je met raad en daad bij. Met voedingsadviezen, een luisterend oor, humor, inspiratie en natuurlijk een spiegel. Om je te laten zien hoe mooi je nu al bent, maar ook om je af toe te confronteren met je eigen gedrag. We bespreken valkuilen. Situaties waarin het voor jou lastig is om je te houden aan de afspraken die je met jezelf hebt gemaakt. En ik help je voortdurend met het zetten van de volgende stap.

Het traject draait om jou, jouw wensen en doelen. Daarom is het complete programma op maat. 


Ben jij er klaar om te werken naar een gezond gewicht?

Ben je benieuwd welke stemmetjes jou in de weg zitten? Wil je weten wat jouw grootste uitdagingen zijn? Zet dan samen met ons de knop om voor duurzaam resultaat. Meld je aan voor de online mini-cursus de knop om. Een mini-cursus voor vrouwelijke ondernemers die klaar zijn met de teleurstelling van diëten en willen gaan voor duurzaam resultaat.

Ik zet de knop om!


Gezond gewicht voor de rest van je leven

Je hebt te werken aan je mindset voor duurzaam resultaat. Leer hoe jij de knop om kunt zetten met onze online mini-cursus. Je ontdekt de strategie om weg te gaan van teleurstelling en te bouwen naar meer zelfwaardering, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid; en dat voor de rest van je leven!

Speciaal voor ondernemende dames die al 100 pogingen hebben gedaan & grip willen krijgen op hun  gewicht, mindset & zelfbeeld.

50%
Inschrijven 4 daagse mini-cursus
Grip op je gewicht, zelfbeeld & zelfvertrouwen; en dat de rest van je leven
Direct aanmelden